U23: Stoke besejret på Old Trafford

Fødselaren Angel Gomes blev fredag aften matchvinder, da United hjemme slog Stoke med 1-0. Sergio Romero og Diogo Dalot var begge i startopstillingen.

Uniteds reserver er fortsat ubesejrede i denne sæson, efter de i denne weekend sejrede med 1-0 mod Stoke på selveste Old Trafford. Blandt det sparsomme antal tilskuere på tribunerne var manager José Mourinho, der kunne notere sig flere gode præstationer fra de unge spillere. Men det var helt sikkert ikke kun de yngste, han var på plads for at se, for i målet var der nemlig comeback til Sergio Romero, der har siddet skadet siden før VM i sommer. Han leverede en fin præstation og var sikker i sine indgreb kampen igennem.

Foran sig havde han blandt andre den nyindkøbte portugisiske back, Diogo Dalot, der for første gang var i aktion på Old Trafford. Han havde flere gode, offensive løb og var flere gange en trussel fra kanten.

Kampens enlige mål kom efter 37 minutter ud af en et-to mellem Nishan Burkart og Angel Gomes, der fyldte 18 år på dagen. Bolden endte hos fødselaren, der med et rigtig flot spark sendte den i nettaget bag Jakob Haugaard i Stoke-målet.

Dalot spillede 79 minutter, inden han blev erstattet af Tanner, mens Romero i målet fik fuld tid.

Med sejren har United 8 point for fire kampe (to sejre og to uafgjorte). Holdet ligger nummer fire, to point efter Wolves på førstepladsen. Næste kamp for Manchester United er fredag den 14. september hjemme mod Reading.