U23: Rødt kort førte til nederlag i sæsonens sidste kamp

Manchester United led et ærgerligt 3-1-nederlag til Derby County i Premier League 2-sæsonens sidste kamp.

Den sidste kamp i Premier League 2 skulle spilles mandag aften for Manchester Uniteds vedkommende, da man tog til imod Derby County – et hold, man slog 6-2 for blot en uge siden.

Det var et United-hold, der manglede et par profiler – blandt andet Anthony Elanga og Ethan Galbraith, men dog havde man stadig navnkyndige spillere som Hannibal Mejbri og Shola Shoretire i startopstillingen.

Altimens startede U18-bomberen Charlie McNeill for første gang på U23-niveau. Samme var tilfældet for den blot 16-årige norske midtbanespiller Isak Hansen-Aarøen, som har imponeret stort i foråret på U18-holdet.

Til trods for sidste uges resultat var det faktisk Derby County, der startede med mest overtag og boldbesiddelse, dog uden, at det for alvor førte noget af sig. Så gik der ikke længe, før Manchester United fik overtaget over på sin side.

Det overtag kom der noget ud af efter 25 minutter, da Hannibal Mejbri kort udenfor feltet modtog en bold fra venstreback Reece Devine, tog et kort træk og hamrede bolden op i hjørnet til 1-0. Et fantastisk mål af kreatøren, der efterhånden ikke kan være langt fra førsteholdsbold.

Generelt var United bedst i første halvleg – som også endte 1-0 til værterne – men ligeså godt, som første halvleg sluttede, ligeså dårligt startede anden halvleg. Hannibal, som scorede første mål, fik et direkte rødt kort, tilsyneladende for protester, hvilket førte til en svær anden halvleg.

Hannibal brokkede sig tydeligt over de mange frispark, der er blevet lavet på ham – ikke bare i dag, men generelt i hele sæsonen, kunne man forestille sig – men dagens dommer ville altså ikke høre på det, og gav den 18-årige midtbanespiller marchordre.

Allerede før det røde kort, havde Derby udlignet til 1-1, og cirka 10 minutter efter stod det også 2-1 til gæsterne, hvor specielt sidste scoring var grundet dårligt forsvarsspil.

Cirka ligeså dårligt forsvarsspil kom kort efter, da Derby igen splittede Manchester Uniteds forsvar ad og gjorde det til 3-1. Ingen tvivl om, at United manglede den ekstra mand.

Derby havde bolden stort set resten af kampen, men holdt dog lidt igen. Mere skete der ikke, og sæsonens sidste kamp endte i et skuffende, men helt fortjent nederlag, som betød, at Manchester United endte på ottendepladsen i Premier League 2.