U23: Everton slår et skadesplaget United-hold

Et skadesplaget Manchester United-hold taber mandag aften med 1-3 til Everton i Premier League 2.

Mandag aften skulle Manchester Uniteds U23-drenge i aktion ude mod Everton i et opgør, hvor de måtte undvære profiler som Hannibal Mejbri, Anthony Elanga, Shola Shoretire og Amad Diallo.

De unge røde djævle kom bedst fra start og satte sig med det samme på spillet i kampen.

Arnau Puigmal måtte efter 20 minutter lade sig udskifte med en skade. Midtbanespilleren blev erstattet af den blot blot 17-årige hollænder Dillon Hoogewerf.

I den første halvdel af første halvleg havde Ethan Galbraith og Charlie McCann to fine muligheder.

Det var dog Everton, der fik netmaskerne til at blafre først, da de midtvejs i første halvleg spillede sig igennem midten og fik sendt frontangriber Nathan Broadhead afsted i dybden. I en en-mod-en duel med United-målmand Matej Kovar chippede Everton-angriberen bolden forbi slovakken i målet.

United tog efterfølgende igen kontrol over kampen, dog uden for alvor at blive farlige.

Men i tillægstiden af første halvleg lykkedes det dog Uniteds midtbanemand Charlie McCann at banke bolden i kassen med et hårdt og højt træf fra kanten af straffesparksfeltet.

Også i anden halvlegs begyndelse satte de rødklædte gæster sig på opgøret.

Ti minutter inde i halvlegen erobrede Hoogewerf bolden midt på Evertons banehalvdel og satte med en stepover-finte en Everton-forsvarer af udenfor boksen, inden han smækkede bolden op på overliggeren med fuld kraft.

Få minutter efter var det dog Everton, der bragte sig foran på ny på endnu et mål af Broadhead, der efter et godt Everton-opspil fik serveret bolden foran sig i Uniteds straffesparksfelt – en mulighed han kynisk eksekverede med sit højreben.

Et hattrick blev det også til for Broadhead, der blot syv minutter senere helt udækket kunne heade bolden i mål efter hjørnespark.

Derefter viste Everton, hvorfor de har det bedste forsvar i Premier League 2. De tog tempo ud af kampen og cruisede sikkert en 3-1-sejr hjem.

Kampinfo: Everton 3-1 Manchester United

1-0: Nathan Broadhead 26′

1-1: Charlie McCann 45′

2-1: Nathan Broadhead 57′

3-1: Nathan Broadhead 64′

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Ornstein: Sancho-interessen er kølnet efter Greenwood-opblomstring