U23: Angel Gomes fører United til tops efter sejr mod Reading

Angel Gomes straffesparksscoring var nok til at sikre sejren mod Reading i en yderst underholdende kamp.

Der var langt op til spændende kamp, da rækkes to tophold mødtes i en intens kamp, hvor Manchester United trak det længste strå. Med sejren fører Uniteds’ U23 Premier League 2. At det skulle gå sådan, var dog svært at forudse, eftersom begge hold havde chancer for at vinde kampen.

Allerede efter et minut var Uniteds mål under pres. Kun en blokering af Ro-Shaun Williams holdte Reading fra fadet. Chancen gav hjemmeholdet, Reading, blod på tanden som fik selvtillid ovenpå den tidlige chance. Alligevel var de røde djævle kort efter tæt på at score ved Tahith Chong. Chancen blev reddet af Readings blot 15-årige keeper, som i øvrigt stod en flot kamp.

Et par minutter senere var det Uniteds keeper til at vise sine evner. Matej Kovar fik netop blokeret skuddet fra at gå i nettet.

Som tiden skred frem tog udebaneholdet mere kontrol over kampen. Særligt havde Angel Gomes en god kamp, og var kreatør bag flere forsøg. Når det er sagt, var Reading stadig stærkt spillende, og havde flere forsøg.

Anden halvleg blev mødt af samme billede med masser af chancer og flot spil. I det 63 minut pegede dommeren på pletten, efter at Nishan Burkant var blevet klodset væltet i feltet. Angel Gomes skuffede ikke, og scorede til 1-0.

Reading, som fik uafgjort sidste gang de to hold mødtes, forsøgte til det sidste. Ligemeget hjalp det dog, og Manchester United vandt dermed kampen 1-0.

Blog: Velkommen til Solskjær - nu skal der ro på bagsmækken i United

Mourinho: Jeg er stolt over at have været United-manager