U21 tæt på titlen

Uniteds U21 hold er yderst tæt på mesterskabet i turneringen efter udraderingen af Manchester City på 4-0.

Mens førsteholdet ikke har kunnet holde trit med Chelsea i denne sæson, er det lige omvendt i ungdomsturningen. Her er United nu yderst tæt på at sikre sig mesterskabet, hvor kun Chelsea har en reel chance for at true holdet.

I går stod der lokalderby på menuen, hvor de larmende naboer blev sendt hjem med en røvfuld på 4-0. Turneringens sidste kamp skal også spilles mod City, og et enkelt point kan vise sig at være nok i den ombæring. 

Både Adnan Januzaj og James Wilson kom på tavlen i kampen, mens Ashley Fletcher og Matty Willock stod for de sidste to mål. Tom Thorpe og James Wilson udtalte efter kampen, at der er fuld fokus på at få mesterskabet i hus. 

– Nu skal vi koncentrere os i den næste kamp, hvor vi møder City igen. Det vi blive en svær prøve, men vi tager dertil med selvtillid, og vi vil arbejde hårdt hele ugen op til kampen, siger Thorpe til MUTV. 

James Wilson er helt enig i den udlægning. Han håber, anfører Thorpe får lov til stand til at løfte trofæet efter den kommende kamp. 

– Jeg nyder at spille mod City. Vi er en gruppe talentfulde spillere. Det bliver en anderledes kamp den næste, men forhåbenligt tager vi pointene, og så kan Tom Thorpe få lov til at løfte trofæet for os. 

Forrige artikel

Video: 2 år siden Sir Alex Fergusons afskedstale

Næste artikel

Buffon: Vi tænkte, de skulle have briller i United

ANNONCE