U21: Sejr hjemme mod West Ham

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

U21: Sejr hjemme mod West Ham

07 april, 2015 - 22:11
To mål af Joshua Harrop sikrede sejren for u21-holdet i aftenens kamp mod West Ham.

Adnan Januzaj i træning ©Getty

Mens Louis van Gaal og co kæmper for medaljer og deltagelse i Champions League, så kæmper Warren Joyce og u21-mandskabet for at genvinde titlen som det bedste u21-hold i England.

Her til aften gæstede West Ham, i en kamp hvor United havde flere spillere med førsteholdserfaring med. Rafael, McNair, Januzaj og Wilson var alle med fra start for United.

Det var dog et par af de yngre kræfter på midtbanen der løb med overskrifterne. Joe Rothwell var tidligere på sæsonen udlejet til Blackpool, hvor det blev til enkelte kampe og værdifuld erfaring i den trængte klub. I dag scorede den teknisk stærke styrmand en enkelt gang, og leverede generelt en fin præstation.

Det samme må siges om Joshua Harrop, der har haft en god sæson for u21-holdet. Stortalentet har haft flere målgivende pasninger og selv fået scoret et par gange. I dag blev det til to kasser for Harrop, der dermed var helt afgørende i sejren på 3-2 til United.

Flere af kampens mål må  dog tilskrives mindre heldige indgreb fra de to keepere. Joel Pereira var ikke helt solid i United-målet, mens West Ham-keeperen leverede et par af de større fejl ved to af Uniteds scoringer.

United spillede generelt en ganske godkendt kamp, uden dog at imponere, og da Liverpool samtidig smed point er United nu i spidsen af en tæt u21-liga med fire point inden de sidste runder.

United: Joel Pereira; Rafael da Silva, Paddy McNair, Donald Love, Andy Kellett; Joe Rothwell (85' Axel Tuanzebe), Liam Grimshaw, Sean Goss, Joshua Harrop; Adnan Januzaj, James Wilson (85' James Weir).

Reserver: Kieran O'Hara, Matthew Willock, Timothy Fosu-Mensah.

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19