U21: Keane tilbage med hattrick

Will Keane var sprudlende i går aftes, da Uniteds u21-mandskab vandt med 1-3 i udekampen mod Reading.

I går fejrede Will Keane sin fødselsdag, og den nu 23-årige angriber valgte at fejre dette ved at score hattrick i u21-kampen mod Reading. United havde inden kampen to point op til Reading, men hjemmeholdet havde samtidig spillet hele fire kampe mere end United.

Efter 25 minutter bragte Keane United i front på et straffespark, og få minutter efter sendte midtbanespilleren Matthew Willock et langskud afsted, og på vejen mod mål fik Keane rettet bolden af og den gik i nettet til 0-2.

Efter en times spil fik United endnu et straffespark, og endnu engang var den netop hjemvendte lejesvend fra Preston NE sikker fra pletten. Så betød det mindre, at Reading med små ti minutter tilbage fik reduceret til 1-3.

Uniteds u21-talenter spillede generelt en god kamp, hvor der var god bevægelse, der blev skabt chancer, der blev spillet offensivt og taget chancer i pasningerne, noget af det vi ofte har savnet hos Louis van Gaals tropper.

Ros specielt til Timothy Fosu-Mensah og Devonte Redmond, der styrede midtbanen på sikker vis, ligesom unge Ro-Shaun Williams igen gjorde det stærkt i forsvaret, og så selvfølgelig hattrick-helten Will Keane.

UNITED: Joel Pereira; Guillermo Varela, Ro-Shaun Williams, Donald Love, Joe Riley; James Weir (75′ Tyrrell Warren), Timothy Fosu-Mensah, Devonte Redmond, Matthew Willock, Joshua Harrop; Will Keane.

Reserver: Kieran O’Hara, Oliver Rathbone, Demetri Mitchell, Callum Gribbin.

Denne artikel kunne have været skrevet af dig – Bliv frivillig skribent på Danmarks største Manchester United site – Læs mere her