U18: United vinder med sen scoring over Everton

Manchester United vandt over ligaens nummer et med en sen scoring.

Manchester United U18 havde flere spillere tilbage i truppen efter de havde været oppe og repræsentere U23-holdet. Der var derfor langt op til en spændende kamp mod ligaens nummer et Everton.

Opgøret var forventet at være en lige affære, hvilket dog allerede blev ændret efter 26 minutter, hvor Evertons Josh Hosie modtog sit andet gule kort. United var dermed en mand i overtal, hvilket også kom til udtryk i spillet på banen. Everton stod langt tilbage på banen, og United pressede på efter en scoring.

Mål blev det ikke til i første halvleg, hvor at det dog ikke kan siges at gæsterne fra Manchester var heldige. Hele tre gange ramte Uniteds’ unge talenter stolpe og overlæggeren.

I anden halvleg fortsatte United deres pres og dominans. Uheldet fulgte desværre også med. Mason Greenwood ramte på tæt hold overlæggeren kort inde i anden halvleg.

Mens de røde unge djævle fortsatte deres pres for en scoring væltede regnen ned over banen, hvilket næppe kan have forbedret chancerne for en scoring.

Bedst som opgøret lignede en uafgjort, fik United omsider noget at glæde sig over. I det 89. minut blev Greenwood væltet i straffesparkfeltet, hvilket fik dommeren til at blæse i fløjten. Dylan Levitt sparkede forløsende bolden i målet til slutresultatet 1-0.