U18: United vinder i tæt opgør mod Wolverhampton

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

U18: United vinder i tæt opgør mod Wolverhampton

08 november, 2018 - 08:56
Manchester Uniteds U18 drenge vandt over Wolverhampton i en tæt kamp, som kun blev afgjort af en straffesparkscoring af Dylan Levitt.

Dylan Levitt ©Getty

Manchester United U18 skulle i weekenden hjemme forsøge at holde trit med ligaens-førerhunde Everton, som dog har spillet en kamp mere. Til kampen måtte truppen undvære topscoren og dens store profil Mason Greenwood, som i stedet tørnede ud for U23-holdet, som du kan læse om her. Greenwoods fravær var til at føle på i den tætte kamp mod Wolverhampton.

Gæsterne fra Wolverhampton kom bedst fra start, og fik tilspillet sig den første mulighed, uden at det blev en trussel for United. Herefter bølgede opgøret frem og tilbage, uden at nogle af af holdene for alvor formåede at tage patent på kampen.

Det ændrede sig i det 31. minut, hvor Manchester Uniteds Ethan Laird blev nedlagt i Wolves straffesparksfelt. Et straffespark som ikke alle dommere havde dømt, hvilket også lød til at ryste gæsterne. Fløjten havde dog lydt, og det var nu op til Dylan Levitt at sætte United på sejrskurs. Den unge waliser svigtede ikke, og sparkede bolden ind bag Wolverhamptons målmand til en 1-0 føring.

Kampen bar også præg af en kraftig vind, hvilket betød, at begge hold indstillede sig på at holde bolden på jorden så meget som muligt. Det betød dog ikke, at kampen mistede sin underholdningsværdi. Tvært imod. Det var en underholdende og velspillet kamp, som kun manglede mål.

I sidste halvdel af kampen var Manchester United tættere på at udbygge føringen end gæsterne på at udligne. Kampen endte dog med en 1-0 sejr, hvilket betyder at Manchester United U18 forsat er i spil i titel-ræset.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19