U18: United slår Newcastle 3-0 i ensidigt opgør

På en kølig og grå formiddag tørnede Manchester United og Newcastles U18 hold sammen, i hvad der viste sig at være en ret ensidig kamp. United U18 førte 3-0 ved pausen, men grundet en storspillende Daniel Langley i Newcastle målet blev der ikke scoret flere.

På trods af at Manchester Uniteds U18 drenge havde UEFA Youth League kamp i midtugen, var der ingen træthed at spore fra kampens start. Tværtimod. Newcastle var presset i bund fra kampens begyndelse, hvilket allerede gav pote for Uniteds talenter efter 13 minutter. Ethan Galbraith formåede at finde nettet på et skud lidt udenfor felten, og dermed gav han ”De røde djævle” en flyvende start på kampen. Målet betød ikke at presset blev mindre for gæsterne fra Newcastle.

Et kvarter senere var United og i denne omgang Aliou Traoure på pletten. 2-0 til hjemmeholdet. Blot to minutter efter scoringen fik United scoret yderligere, og kunne dermed gå til pause med en fortjent 3-0 føring. Galbraith fik på ny nettet til at blafre og kunne dermed notere sig for sin anden scoring i opgøret.

Som tidligere nævnt spillede Manchester United U18 også kamp i midtugen, hvilket betød at både Mason Greenwood og Ethan Laird blev pillet ud i pausen. Det ændrede dog ikke Uniteds flow i kampen, og de fortsatte deres dominans. Hjemmeholdet havde dog svært ved at omsætte overvægten af spil og chancer til mål, hvilket i særdeles skyldes en storspillende Daniel Landley i Newcastles mål.

Manchester United U18 indtager i øjeblikket tredjepladsen, og spiller næste kamp på udebane mod Sunderland d. 20 oktober.