U18: Uafgjort mod Blackburn

Uniteds talenter fik 1-1 i dagens udekamp mod Blackburn.

En scoring på straffespark midt i anden halvleg sikrede her til middag Uniteds u18-mandskab 1-1 i udekampen mod Blackburn. Marcus Rashford omsatte sikkert chancen fra pletten, efter bare 15-årige Angel Gomes var blevet nedlagt i feltet.

Blackburn havde bragt sig i front kort før pausen, på et fremragende langskud, uden chance for George Dorrington i United-målet. Og Blackburn kunne have bragt sig på 2-0 lige efter pausen, men træværket reddede et godt frispark fra hjemmeholdet.

United var generelt meget bedre i anden halvleg, og det var derfor ganske fortjent med uafgjort og et point til hvert mandskab. Det var på dagen et ungt hold som United stillede med, 15-årige Gomes spillede hele kampen, mens bænken ligedes blev besat af spillere som normalt er at finde på u16-mandskabet.

United går nu en hektisk periode i møde, da UEFA Youth League starter i den kommende uge, med en kamp for u19-holdet i Holland mod PSV.

United: George Dorrington; Tyrrell Warren, Ro-Shaun Williams (c), Jimmy Dunne, Tyler Reid; Tosin Kehinde, Charlie Scott (62′ Callum Whelan), Callum Gribbin, Angel Gomes, Kayne Roberts (62′ Jake Kenyon); Marcus Rashford.

Ubenyttede reserver: Matt Campbell, Lewis Thompson, Harry Spratt.