U18: Sjældent nederlag til talenterne

Uniteds u18-talenter løb ind i et sjældent nederlag, da Blackburn i dag vandt 3-2 over Kieran McKennas mandskab.

Uniteds u18-hold var i dag en tur i Blackburn, for at spille et af de sidste opgør i grundspillet i u18-ligaen. Kieran McKennas mandskab er allerede klar til elite-slutspillet, og var i dag uden en række profiler, der enten sad over med skade, eller blev sparet efter landskampe.

Angel Gomes og Darren Buffonge havde været på internationale opgaver, mens Tahith Chong fortsat er ude med en skade. Rygterne går på, at den talentfulde hollænder er ude helt frem til jul.

United har ikke haft problemer med at score mål på dette niveau, men måtte for engangs skyld gå til pausen uden at have fået bolden i nettet. Det lykkedes dog kort efter pausen, da først midtbanespilleren Ethan Hamilton bragede bolden i nettet til 0-1. Kort efter udbyggede Aidan Barlow til 0-2, og scorede dermed sit fjerde mål i to kampe.

Dermed lignede det endnu en sejr til United. Men så blev der på små ti minutter vendt rundt på tingene. Tre gange scorede Blackburn, United fik vist Jake Kenyon ud og hjemmeholdet kunne dermed gå fra banen med sejren og de tre point.

United tabte dermed for første gang i ligaen siden oktober. Sidste runde i grundspillet er ude mod Stoke den 3.marts.

UNITED: Alex Fojticek; George Tanner, Max Dunne, Lee O’Connor, Jake Kenyon; Indy Boonen (82′ Harry Spratt), Callum Whelan, Ethan Hamilton (59′ Thomas Sang), Joshua Bohui; Aidan Barlow, Nishan Burkart.

Reserver: James Thompson, Luca Ercolani, Faustin Makela.

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Optakt: Blackburn Rovers - Manchester United

Gruppetur: Manchester United - Swansea