U18: Pointdeling mod Everton

Et fremragende mål af Angel Gomes var ikke nok til at hente sejren, da Everton i går gæstede Carrington.

Sidste uge satte vejret i England en stopper for Uniteds u18-talenter, men i går lykkedes det at få gennemført den planlagte kamp mod Everton. Kieran McKennas tropper måtte dog nøjes med et enkelt point, selv om chancerne var der til at hente sejren.

Angel Gomes bragede United i front efter tyve minutters spil. Stortalentet viste fremragende teknik med et par gode touch på bolden, inden han vendte og sendte bolden i nettet. Flot mål af midtbanespilleren, som spås en stor karreire på Old Trafford.

Gomes burde dog have bragt United på 2-0 lige efter pausen, men Everton-keeperen reddede straffesparket. I stedet fik Everton udlignet efter 68 minutters spil, og på trods af flere gode muligheder til United, lykkedes det ikke at få scoret mere i opgøret.

United måtte tidligt i kampen se hollandske Tahith Chong udgå med en skade, efter flere hårde tacklinger fra Everton-spillerne. I første omgang forsøgte Chong at kæmpe sig videre, men yderligere et par hårde tacklinger sendte kantspilleren endegyldigt ud af kampen.

UNITED: Alex Fojticek; George Tanner, Tyrell Warren, Lee O’Connor, Jake Kenyon; Callum Whelan, Darren Buffonge; Tahith Chong (34′ Aidan Barlow), Angel Gomes, Indy Boonen (69′ Zak Dearnley); Joshua Bohui (78′ Nishan Burkart).

Reserver: Max Johnstone & Ethan Hamilton.