U18: Hoogewerf-hattrick sikrede topplacering i rækken

Manchester Uniteds u18-hold sikrede med en 4-1-sejr over Newcastle en position som nummer et i u18-rækken.

Manchester Uniteds u18-mandskab vandt i eftermiddag 4-1 over Newcastle på fornem vis – det var en sejr, der tilmed også cementerede deres position som nummer et i u18-ligaen efter syv sejre ud af otte mulige i sæsonen.

Det var i højeste grad en dag, som tilhørte hollandske Dillon Hoogewerf. Angriberen scorede til 1-0 kort inden pausen, hvilket gav u18-drengene fint momentum til anden halvleg. Til trods for dette, var det faktisk Newcastle, der efter 53 minutters spil kunne udligne til 1-1.

Herefter kom der dog en trodsreaktion fra “Young Reds”. Fire minutter efter scorede Hoogewerf sit andet mål og ti minutter efter det, kunne han fuldende sit hattrick og mere eller mindre lukke kampen med sit første hattrick i United-trøjen.

Charlie Savage kunne i de sidste minutter gøre det til 4-1, i øvrigt efter en fremragende assist fra Noam Emeran, og dermed var førstepladsen sikret, inden det i næste weekend gælder et kæmpestort opgør mod Liverpool.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OldTrafford.dk anbefaler: 4½ podcasts

Optakt: Vigtige point skal sikres på St. Mary's