U18: Greenwood viste på ny sit store talent i 4-3 sejr

Manchester Uniteds U18 var involveret i endnu et spændende og tæt opgør mod West Bromwich, inden de kunne kalde sig sejrsherrerne for fjerde gang på udebane denne sæson.

For en uge siden var det en syv-måls gyser mod Blackburn Rovers, og denne uge var det resultatmæssigt ikke anderledes.

Selve kampen startede med United som værende dominerende, og det bar frugt efter blot 10 minutter. Mason Greenwood viste endnu engang sublimer evner, ved at sparke bolden flot ind efter et indlæg fra Teden Mengi. Målet er Greenwoods niende mål i alle tuneringer.

Den flotte start fra Uniteds side betød dog ikke, at West Bromwich Albion gav op. Tvært imod. Efter 21 minutter fik hjemmeholdet udlignet, efter et indlæg hvor angriberen Jamie Soule nemt efterfølgende kunne prikke bolden ind. Den lige stilling holdte dog ikke længe. Otte minutter før pausen fik United nemlig bragt sig foran på ny. Igen var stortalentet Greenwood indblandet, i denne omgang som oplægger for Aliou Traore. 2-1 målet fik kampen til eksplodere!

Inden for kun fire minutter fik West Bromwich nemlig vendt resultatet på holdet, og kunne dermed gå til pause med en 3-2 føring.

Anden halvleg startede, hvor den første sluttede – nemlig med masser af mål. Seks minutter efter anden halvlegs start var Greenwood på spil igen, og satte denne gang Brandon Williams op, som afsluttede kløgtigt bolden ind bag målmanden. Målet satte gang i et kæmpe United-pres, men det kastede ikke et mål af sig før det 68-minut.

Ikke overraskende var det Mason Greenwood, som igen viste, hvorfor han er et af de største talenter i øjeblikket i Manchester Uniteds U18-trup. Der blev ikke scoret flere mål, og dermed blev kampen igen en syv-måls gyser, og med United som løb med sejren.