U18: Greenwood-hattrick i målrig sejr

Mason Greenwood fortsatte sin imponerende målform i U18-rækken, og United kom tilbage på sporet, da holdet slog Blackburn 4-3.

Efter at have indkasseret sæsonens første nederlag mod Middlesbrough før landskampspausen, skulle Neil Ryans U18-hold tilbage på sporet lørdag, da Blackburn kom på besøg. Og det var lige, hvad der skete – takket være især Mason Greenwood.

Den blot 16-årige englænder, der også var med på A-holdets turné i USA i sommer, afgjorde kampen med et hattrick, og de tre scoringer bringer hans måltotal op på syv efter kun fem runder. Uniteds øvrige scoring blev sat ind af Anthony Elanga. Hans første scoring for U18-holdet. 

Mens fire scoringer og tre point er væsentlige positive punkter, må Neil Ryan alligevel hive sig en smule i håret, når det kommer til det defensive fundament. Det er anden kamp i træk, at holdet lukker tre mål ind, og denne gang smed man endda en 2-0-føring væk, inden man alligevel fik afgjort kampen i anden halvleg. Hvis holdet har ambitioner om at følge med Everton, der endnu ikke har smidt et eneste point, og genvinde U18-rækken, må der gøres noget ved defensiven.

Første mulighed for det bliver lørdag den 22. september klokken 12.30 på udebane mod West Brom. United ligger øjeblikkeligt nummer tre i den nordlige række med 10 point (tre sejre, en uafgjort og et nederlag) efter fem kampe. Foran ligger Everton med 15 point og Liverpool med 12 point. West Brom ligger nummer 10 med tre point (en sejr og tre nederlag), men holdet har kun spillet fire kampe.

Inden næste kamp i rækken venter dog en udekamp i ungdommens Champions League mod Young Boys. Den spilles onsdag den 19. september klokken 16.00. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Fem ting, vi lærte af Watford-kampen

Næste artikel

U23: Rojo udgik i uafgjort mod Reading

ANNONCE