U18: Fire straffespark i målrigt Manchester-derby

Der var masser af mål og spænding, da United og City spillede 3-3 i U18-ligaen. Se højdepunkter i bunden af artiklen.

Det var dramatisk fra start til slut, da bysbørnene fra Manchester City besøgte Carrington til min-derby lørdag formiddag. De tilskuere, der havde fundet vej til træningsanlægget, blev næppe skuffet over det, de så.

Allerede efter 14 minutter måtte kampens dommer første gang pege på pletten. Charlie McCann havde driblet ind i City-feltet og var blevet tacklet. Det blev takseret til et straffespark, som Dylan Levitt omsatte.

Derefter bølgede kampen frem og tilbage indtil slutningen af halvlegen, hvor de blåblusede satte trumf på.

To gange inden for kun tre minutter scorede Florini, der havde begået kampens første straffespark, på kampens andet og tredje af slagsen. Ethan Laird og Brandon Williams begik straffesparkene.

Dermed var kampen vendt på hovedet, og United måtte gå til pause bagud 1-2.

Lidt mere end 10 minutter inde i anden halvleg kom så første mål scoret i åbent spil. Altid farlige Mason Greenwoods skud blev blokeret, og returen faldt til D’Mani Mellor, som sparkede den i kassen til 2-2. Det betød starten på et godt United-pres og et fint momentum i kampen.

Med 20 minutter igen udmøntede det sig også i endnu et straffespark til hjemmeholdet, som Dylan Levitt igen sparkede i mål.

Fem minutter senere lå bolden dog igen i mål, og City havde udlignet med kampens sidste scoring, som Palmer stod for.

Kampen var enormt chancerig og fyldt med drama, og den var en god reklame for de talentfulde U18-trupper.

Det ene point betyder, at United ligger nummer tre i rækken med 23 point for 10 kampe. Liverpool ligger nummer to med 24 point for samme antal kampe, mens Everton er nummer et med 28 point for 11 kampe.

Næste kamp i liga-regi er mod Derby den 12. januar, men inden da venter flere opgaver. Den første er hjemme mod Chelsea 8. december i U18 Premier League Cup.

ÅRETS STORE FEST FOR UNITED-FANS: PETE BOYLE PÅ DEN GLADE GRIS 1. DECEMBER