Twitter og United arrangerer møde på baggrund af racismen mod Pogba

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Twitter og United arrangerer møde på baggrund af racismen mod Pogba

22 august, 2019 - 13:03
Twitter har reageret på opfordringerne om at gøre mere for at forhindre racistiske tilsvininger af fodboldspillere og andre brugere af deres sociale medie. I løbet af de næste par uger vil de mødes med Manchester United.

Efter at Paul Pogba brændte et straffespark mod Wolverhampton mandag aften, blev han svinet til i så hårde og racistiske vendinger på Twitter, at Manchester United følte sig nødsaget til at udtrykke deres ubehag ved situationen.

Flere af franskmandens holdkammerater delte også deres støtte til - og opfordrede samtidig Twitter til at gøre noget ved problemet. To dage senere er der kommet en reaktion fra det sociale medie.

- I løbet af de næste par uger vil repræsentanter fra Twitter mødes med Manchester United, Kick It Out (antidiskriminations NGO i fodboldverdenen, red.) og andre, som er interesserede i arbejdet med at adressere racistiske tilsvininger på nettet rettet mod fodboldspillere i Storbritannien, lyder det i en pressemeddelelse fra Twitter. 

For mindre end en uge siden var det Chelseas angriber Tammy Abraham, som blev udsat for racistiske tilsvininger, efter at han havde et brændt et straffespark mod Liverpool i Super Cup-finalen.  

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.