Tunnicliffes far tjener på debut

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Tunnicliffes far tjener på debut

27 september, 2012 - 15:02
I gårsdagens kamp mod Newcastle fik akademi-spilleren Ryan Tunnicliffe debut for førsteholdet. En debut som vækker stor glæde hos familien Tunnicliffe på mere end én måde.

I England er der tradition for, at man kan vædde på alt mellem himmel og jord. Denne mulighed benyttede Ryan Tunnicliffes far, Mick Tunnicliffe, sig af for 10 år siden og satsede £100 pund på, at hans søn på et tidspunkt ville få debut for Manchester United. Det beretter Goal.com.

Væddemålet lød på, at Ryan Tunnicliffe minimum ville få én betydningsfuld kamp for Manchester United. Hvis dette blev tilfældet, ville betting-firmaet William Hill tilbagebetale hans indskud 100 gange igen.

Debut for 'de røde djævle'
Debutten fik sønnen som bekendt som indskifter i gårsdagens kamp mod Newcastle United i Capital One Cup. Faderen kunne dermed, udover stoltheden ved at se sin søn debutere for verdens største klub, hæve en gevinst på £10.000. 

Det var dog ikke det eneste væddemål, Mick Tunnicliffe lavede for 10 år siden. Ved siden af det oprindelige væddemål, satte han ligeledes også £100 på, at sønnen en dag vil få debut for det engelske landshold. Et væddemål der vil indbringe £35.000 hvis det indfries.

19-årige Ryan Tunnicliffe var i maj 2011 med til at vinde den eftertragtede FA Youth Cup og var i sidste sæson udlejet til Championship-klubben Peterborough, hvor det i alt blev til 30 kampe.