Tunnicliffe tror på muligheden

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Tunnicliffe tror på muligheden

03 august, 2012 - 10:04
Den unge midtbane-motor tror på chancen, og håber på spilletid i den kommende sæson.

Uniteds unge midtbane-talent, Ryan Tunnicliffe, har nydt at få chancen på årets pre-season tur. Nu har den energiske slider sat sig mål for den kommende sæson, det handler om spilletid på førsteholdet. Noget der måske er blevet nemmere efter salg af flere rivaler på midten.

- De (Pogba og Morrison, red) var gode spillere som spillede samme plads som mig, så måske kunne det være sket at vi havde blokeret for hinandens chancer. Nå er de skiftet og har åbnet vejen for mig, men vi var gode venner og holdkammerater. Det er surt at se Pogba smutte, for han var en fantastisk spiller, der kunne være slået igennem i klubben, siger Tunnicliffe til Uniteds officielle hjemmeside.

Samtidig er rutinerede spillere som Park og Gibson også smuttet indenfor de seneste seks måneder, noget der måske har gjort kampen om pladserne på midten lidt mere åben.

- Der er et hul. Men jeg mener nu stadig vi har masser af gode spillere i truppen, som jeg skal forbi for at få lidt kampe i år. Vi har eksempelvis Larnell Cole og Jesse Lingard, som gør det fremragende, og der er yngre folk end mig, så jeg må hele tiden se mig over skulderen.

I onsdags spillede Tunnicliffe med i reserveholdets 6-2 sejr over Market Drayton Town, en kamp hvor han også kom på måltavlen. Sidste sæson stod den på udlån til Peterborough, og der kan muligvis blive tale om endnu et udlån i denne sæson, det har både Tunnicliffe og Ferguson nævnt ved tidligere lejlighed.