Tunnicliffe: Januzaj viser os vejen

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Tunnicliffe: Januzaj viser os vejen

29 oktober, 2013 - 13:22
Ryan Tunnicliffe håber selv at kunne slå igennem i United, og mener Adnan Januzajs gennembrud viser de andre unge talenter i klubben at det er muligt.

Adnan Januzaj har slået igennem i United, og er på ganske kort tid blevet en af de mest hypede og mest eftertragtede unge spillere i Europa. Nu håber andre unge United-talenter at de kan følge i hans fodspor og slå igennem i United. En af dem er Ryan Tunnicliffe.

- Vi spillere venter bare på at få chancen, men det er svært at komme igennem til førsteholdet i United, og der står mange unge spillere på spring. Jeg mener vi var otte eller ni engelske spillere på FA Youth Cup-vinderholdet fra 2011, og vi er vist alle stadig i klubben.

- Man må forberede sig på at det tager tid, men forhåbentlig kan en gruppe af os komme igennem nåleøjet, ligesom den berømte class of 92. Det er en tradition i United at lade de unge få chancen, her vil man hellere selv udvikle spillerne end at købe dem, siger Tunnicliffe.

I 2011 vandt Ryan Tunnicliffe prisen for årets ungdomsspiller i United, den såkaldte "Jimmy Murphy Academy Player of the Year" award. Der er stadig stor tiltro til den unge midtbanespiller, der for tiden gør det glimrende på lån hos Ipswich i the Championship. Og Januzajs gennembrud har givet ham blod på tanden.

- Adnan Januzaj er et godt eksempel for alle os andre unge. Han har fået chancen og grebet den. Han er en rigtig god spiller, og han fortjener det virkelig efter det hårde arbejde han har ydet de sidste år, siger Tunnicliffe.