Tuchel: Cavani stadig en af verdens bedste

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Tuchel: Cavani stadig en af verdens bedste

19 oktober, 2020 - 20:21
Thomas Tuchel er fuld af lovord om Edison Cavani, når Paris Saint-Germain-træneren bliver spurgt til den sydamerikanske angriber, der nu har Manchester United som arbejdsgiver.

Thomas Tuchel ©Getty

I morgen står Paris Saint-German overfor Manchester United i Champions League, men det bliver ikke til noget gensyn med klubbens tidligere angriber, Edison Cavani.

Det er franskmændenes træner uadtil ganske tilfreds med, da han i optakten til opgøret roser sydamerikaneren til skyerne.

- Du kan stole på ham i hvert eneste sekund fra start til slut i hver eneste kamp. Han lever for mål, lever for at score. Når han scorer, når han får den selvtillid, så er han en af de bedste niere i verden, fortæller Thomas Tuchel ifølge SkySports.

Tyske Tuchel havde fornøjelsen af Cavani i de to seneste sæsoner, hvor han lærte den 33-årige spydspids at kende ud og ind. 

- Han er meget høflig, næsten endda en smule genert. Men han arbejder stenhårdt og vil knokle på i alle minutterne under samtlige træninger. 

Edison Cavani er dog ikke med i den trup, der er fløjet til den franske hovedstad for at tage hul på gruppespillet af Champions League. 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.