Tuanzebe hylder kaptajn Maguire

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Tuanzebe hylder kaptajn Maguire

12 februar, 2020 - 20:50
Harry Maguire har haft stor indflydelse på Manchester United-truppen i de seks måneder, han har været på Old Trafford. Det fortæller 22-årige Axel Tuanzebe, der mener, at den tidligere Leicester-mand er den rigtige anfører.

Tuanzebe i duel med Andy Carroll ©Getty

- For mig handler det ikke om, hvor længe du har været et sted. Det handler om, hvor stor indflydelse du har. 

Sådan siger Axel Tuanzebe, som har spillet i Manchester United hele sit liv, om Harry Maguire, der kom til klubben i sommeren 2019. Den engelske landsholdsspiller har overtaget anførerbindet på Old Trafford, selvom han er en af dem, som har båret den røde trøje i kortest tid. 

- Han har haft en fantastisk indflydelse i klubben, han har været et fremragende eksempel til efterlevelse, og han går forrest som leder. Jeg har kæmpe respekt for ham og mener, at han fortjener kaptajnrollen, siger Tuanzebe i et interview med MUTV fra træningslejren i Spanien. 

Tuanzebe og Maguire kæmper om de samme positioner i Uniteds midterforsvarer, men den unge mancunian har fået størstedelen af sin sæson ødelagt af skader. Han har fået 10 kampe fordelt på alle turneringer - en enkelt af dem med anførerbindet. 

Ifølge ham selv er han ved at være "fit for fight". 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Køb din trøje her og støt OldTrafford.dk