Times: United snakker kontrakt med Pogba

Ifølge den britiske avis, The Times, har Manchester United, noget overraskende, påbegyndt kontraktforhandlinger med Paul Pogba.

Paul Pogba blev rygtet her og der og alle vegne i løbet af sommerens transfervindue. Hovedpersonen selv var tilmed ude at udtale sig positiv over for at prøve nye udfordringer. Derfor forventer mange nok også, at den profilerede franskmand stadig har planer om et skifte, når der igen bliver mulighed for dette.

Skal man tro The Times, forsøger United i øjeblikket at sætte en stopper for dette. Avisen skriver nemlig tirsdag, at United har indledt kontraktforhandlinger med Pogba. 

Klubben håber på, at udsigten til at være en nøglespiller i genopbygningen af United samt en lønforhøjelse kan være nok til at overbevise midtbanespilleren om en fremtid på Old Trafford.

Times påpeger samtidig, at forhandlingerne er i et tidligt stadie, hvorfor der stadig er lang vej til, at en eventuel aftale er i hus. 

Pogba har to år tilbage af sin nuværende kontrakt med “De Røde Djævle”, og der findes desuden en klausul i franskmandens kontrakt, som giver United mulighed for at forlænge aftalen med yderligere et år. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Talsmand for United: Kommerciel succes er ikke førsteprioritet

Næste artikel

Omsætningen stiger trods dårlige resultater

ANNONCE