- Tilfreds med min trup

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

- Tilfreds med min trup

22 august, 2015 - 16:47
Louis van Gaal vil ikke afvise, at han forstærker sin trup med en enkelt eller to spillere. Men det er ikke med udgangspunkt i dagens præstation.

Louis van Gaal ©Getty

Det var en frustrerende eftermiddag for de fleste fans af "de røde djævle", da man kun kunne klare 0-0 mod Steve McClarens Newcastle-hold. 

Særligt oppe foran manglede hjemmeholdet en del skarphed. Det er Louis van Gaal dog ikke helt enig i, og han mener derfor heller ikke, at holdet desperat har brug for forstærkning oppe foran.

- Jeg ville selvfølgelige gerne forstærke truppen, men ikke for enhver pris eller på enhver spiller, men jeg er tilfreds med de spillere, vi har fået hertil, siger hollænderen til BBC efter kampen.

- Alle spillerne, som vi har bragt til klubben, har gjort en forskel på vores holdkort. Manchester Uniteds fans bør være håbefulde, da truppen er i bedre balance end sidste år, og på trods af resultatet var præstationen god - og det er vigtigere end noget, der har med køb og salg at gøre.

- Der er et par få dage tilbage i transfervinduet, og du ved aldrig.

Af Uniteds indkøb, har samtlige været i aktion denne sæson. Bedømt på antal minutter har Morgan Schneiderlin været bedst. Samtlige minutter har franskmanden spillet denne sæson.

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk