Tidligt mål sikrede Barcelona sejren på Old Trafford

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Tidligt mål sikrede Barcelona sejren på Old Trafford

10 april, 2019 - 23:05
Et uheldigt selvmål af Luke Shaw blev dyrt for United i kampen mod FC Barcelona.

Rashford ærgrer sig mod Barcelona ©Getty

Old Trafford var pyntet op til et brag, da mægtige FC Barcelona kom for at spille det første af to opgør i Champions Leagues kvartfinaler.

Det var de spanske gæster, der først tog for sig af retterne, og de lagde ud med at køre bolden rundt om United-spillerne, der ikke fik lov at røre meget ved den lille runde.

Argentinske Lionel Messi var selvsagt den af udeholdets gæster med den største appetit, men den argentinske magiker viste efter 10 minutter, at han også kan finde ud af at servere tingene på et fad for sine holdkammerater. Nærmest med ryggen til mål fandt han Suarez på bagerste stolpe.

Den tidligere Liverpool-spiller sendte med hovedet bolden på tværs af feltet, og her kunne Luke Shaw med det nederste af torsoen sende bolden i eget mål.

United-spillerne kastede derefter en smule af gæstfriheden over bord og begyndte selv at tage lidt initiativ. Presset blev rykket længere op mod catalonernes mål og flere gange blev bolden nappet fra de vævre Barcelona-spillere, men det lykkedes ikke at veksle det til chancer.

Før pausen var United tættest på, da Diogo Dalot tæt under mål headede backen bolden på tværs istedet for mod mål. Ærgerligt, at teknikken glippede.

I anden halvleg fortsatte United-spillerne presset. De flyttede spillet langt op på FC Barcelonas halvdel, men der manglede kvalitiet fremme på banen. Gæsternes målmand, Ter Stegen, behøvede nærmest ikke at rejse sig fra det opdækkede bord for at afværge forsøg fra United-spillerne.

Undervejs i kampen tog Scott McTominay et fint ansvar, og den unge skotte viste, at han sagtens kan sidde med, selv når nogle af verdens bedste fodboldspillere står på den anden side.

Det lykkedes ikke United at få udlignet i kampen, og dermed er der noget at et bjerg, der skal bestiges i FC Barcelona om 14 dage - men den har vi jo hørt før.