Telegraph: United overvejer Southgate

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Telegraph: United overvejer Southgate

12 januar, 2019 - 23:19
Ifølge den engelske avis The Telegraph overvejer Manchester United at ansætte Gareth Southgate som permanent manager til sommer, efter at rygterne om Pochettino er begyndt at falde til jorden.

Når Manchester United i morgen eftermiddag tager til Wembley for at møde Tottenham, er det eftersigende ikke træneren på den anden side, der er drømmesigningen som permanent manager til sommer.

Rygterne om et Pochettino-skifte til United er nemlig begyndt at falde mere og mere til jorden. Derfor må United gå til andre kandidater, hvor The Telegraph melder, at United skulle være ude efter Gareth Southgate.

Den nuværende engelske landstræner har nydt meget positiv omtale efter et succesfuldt VM i sommers, hvor England nåede til semifinalen via flot spil og stor opbakning fra det engelske fodboldpublikum. 

Det kan dog blive svært for Manchester United at signe Southgate til sommer. Han skrev nemlig i oktober under på en aftale med landsholdet, der gælder indtil 2022, hvori det virker usandsynligt at han vil søge nye græsgange i den periode.

Nuværende caretaker, Ole Gunnar Solskjær, forbliver eftersigende fortsat som en af favoritterne til det permanente job, hvis Pochettino og Southgate ikke vil skrive under med Manchester United til sommer.