Telegraph: Solskjær ønskede ikke at straffe Pogba - respekten er gensidig

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Telegraph: Solskjær ønskede ikke at straffe Pogba - respekten er gensidig

21 januar, 2021 - 19:15
Manchester-korrespondenten i The Telegraph James Ducker skriver, at Paul Pogba heller ikke ønskede at gøre Solskjær noget dårligt.

Ole Gunnar Solskjær ønskede ikke en 'krig' mellem klubben og Paul Pogba i kølvandet på Mino Raiolas meget malplacerede kommentarer forud for Uniteds kamp mod RB Leipzig, skriver James Ducker for The Telegraph.

Ifølge Manchester-korrespondenten ønskede den franske midtbanestjerne i det andet hjørne heller ikke at skabe et dårligt forhold, og han nærer ingen dårlige følelser mod Solskjær. Hvilket måske ikke var tilfældet mellem Pogba og José Mourinho, da denne var i klubben.

Pogba blev fortalt, at døren stadig var åben for ham, selvom skuffelsen over kommentarerne var stor og at Solskjær følte sig ladt i sikken.

Pogbas form har været stødt opadgående siden Raiolas kommentarer, som, skriver James Ducker, faktisk blev sagt i et interview til det italienske medie Tuttosport en hel uge før Leipzig-fadæsen. Om det så var mediets valg eller agenten der orkestrede timingen - ved vi ikke.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.