Tabloidmedier skriver om skænderi mellem United-stjerner – Lukaku afviser

Romelu Lukaku skulle ifølge blandt andet Daily Maily være blevet så sur på Paul Pogba over, at franskmanden ville sparke straffesparket mod Southampton. Romelu Lukaku afviser på Twitter.

Romelu Lukaku og Paul Pogba var i et dramatisk ‘bust up’ efter Manchester Uniteds sejr mod Southampton på grund af Paul Pogbas brændte straffespark. 

Sådan lyder første linje i en artikel, som Daily Mail har skrevet, og mediet mener at vide, at Ole Gunnar Solskjær måtte tale de to profiler til ro. Daily Mail citerer ‘en kilde i klubben’ for at sige, at Lukaku skulle have været sur over Pogbas beslutning om at sparke straffespark, og belgieren skulle have mindet om, at han hjalp Pogba, da han var på kollionskurs med Mourinho.

Lukakus vrede skulle ifølge Daily Mail og andre medier bunde i, at han var på jagt efter sit første hattrick i United-trøjen, som Pogba altså forhindrede ham i. Pogba er normalt den faste straffesparksskytte for United.

Det er dog en historie, som Lukaku allerede tirsdag formiddag formentlig afviser på Twitter.

I tweetet henviser den tidligere Chelsea-angriber ikke direkte til historien om et skænderi mellem ham og Pogba men med tanke på tidspunktet, virker det mærkeligt, hvis andet skulle være tilfældet.

 

Forrige artikel

Young: Vi kan vinde mod PSG

Næste artikel

Rejsetilbud: United - West Ham på Old Trafford fra 2.695,-

ANNONCE