Tålmodig Solskjær: Lader Woodward klare transfermarkedet

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Tålmodig Solskjær: Lader Woodward klare transfermarkedet

21 juli, 2019 - 16:52
Manchester Uniteds manager erklærer at klubben ikke er færdig på transfermarkedet, men erkender samtidig at man ikke få det hele.

Ole Gunnar Solskjær ©Getty

Manchester United har allerede forstærket sig med Aaron Wan-Bissaka og Daniel James i sommerens transfervindue, men det kan tyde på at der er mere på vej.

I hvert fald skal gøres der nogle forsøg for at få flere til klubben, lyder det fra manager Ole Gunnar Solskjær. 

Han erkender dog at det ikke ligger i hans hænder.

- Mit job er at agere ud fra de omstændigheder og det hold jeg har. Selvfølgelig har jeg mine ønsker, men jeg vil ikke bære nag hvis vi ikke får dem. Klubben kender mine ønsker, udtaler Solskjær til Mirror.

I modsætning til den tidligere manager Jose Mourinho, så ryger der ikke stikpiller ud til klubbens direktør Edward Woodward for manglende indkøb. 

- For mig at se, så er det naturligt at lade forhandlinger og den side af forretning til dem med det ansvar. Mit job er at styre spillerne og give mine ønsker om hvem der kan forstærke os, fortæller Solskjær.

- Jeg er meget tålmodig og meget forståelse for at det er svært at få transfer igennem nu om dage. Det er et helt andet marked end tidligere. Der er så mange penge i fodbold nu. Det er helt utroligt.

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv en del af OldTrafford.dk - Vi søger lige nu flere hænder på sitet

Klik her og læser om at blive en del af det frivillige crew bag hjemmesiden.