Swansea undersøger van Gaal-fornærmelse

Swanseas bestyrelsesformand er skuffet over, at en af hans direktører bl.a. svinede Louis van Gaal til efter lørdagens sejr over Manchester United.

Selvom Swansea for anden gang i sæsonen slog Manchester United i weekenden, er der hår i suppen hos den sydwalisiske klub. 

Således er klubbens hollandske direktør, John van Zweden, kommet i strid modvind, efter han hånede Louis van Gaal, Robin van Persie og Daley Blind efter kampen. 

Van Zweden betegnede van Gaal som et “arrogant svin” over for et hollandsk tv-hold, der fulgte ham under hele kampen, mens to sidstnævnte spillere fik en tur i møllen på Twitter. 

– Det er skuffende, at en af vores direktører åbenbart er kommet med et statement på tv om en manager fra en anden klub, siger Huw Jenkins, bestyrelsesformand i Swansea, til BBC og fortsætter. 

– Vores fodboldklub gør en ære ud af at have et godt arbejdsforhold til alle Premier League-klubber, deres managers og stab. Hvis nogle af vores direktører har opført sig upassende og uprofessionelt på en måde, der ikke tjener klubben, vil det blive håndteret internt og på en passende måde. 

John van Zweden har siddet i Swanseas bestyrelse siden 2002. 

Louis van Gaal er kendt som en mand, der altid har delt vandene.

Det er f.eks. ingen hemmelighed, at han har et meget anstrengt forhold til Southamptons manager, Ronald Koeman. 

Forrige artikel

Monaco: Der er interesse for Falcao

Næste artikel

Schmeichel: United er nødt til at holde på De Gea

ANNONCE