Storsejr i Premier League-premieren

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Storsejr i Premier League-premieren

11 august, 2019 - 19:27
Ole Gunnar Solskjær fik en fornem start på sin første hele sæson som Manchester United-manager.

Anthony Martial ©Getty

Ole Gunnar Solskjær og Frank Lampard på trænerbænkene. Der var noget for nostaligikerne og så blev United-fansene forkælet med fire mål og en storsejr i årets første Premier League-kamp.

Begge hold stillede op med unge spillere, men det var Chelseas kuld, der startede mest aggresivt. De pressede United-spillerne, der forsøgte at spille bolden op helt nede fra De Gea, Lindelöf og Maguire, og nogle gange kom en klump i halsen.

Harry Maguire og Aaron Wan-Bissaka fik begge deres debut, og de så begge to stærke ud fra kampens start. Wan Bissaka lod ikke mange komme forbi, og Maguire vandt sine dueller og førte fint bolden frem

I kampens indledning havde Chelseas unge angriber Tammy Abraham et farligt spark, der heldigvis for United tog afslutningen stolpen.

Men midt i halvlegen, efter Chelsea var kommet bedst i gang, var det United, der trak første stik. Martial fik et straffespark tilkendt, som Rashford sikkert eksekverede, herefter kom United bedre med.

I anden halvleg var billedet en smule det samme. De blå Chelsea-spillere havde bolden mest, mens Uniteds hurtige spillere leverede farlige omstillinger.

Tre gange inden for meget kort tid, lynede De Røde Djævle. Først var det Martial, der sendte et Pereira-indlæg ind, siden nettede Rashford igen på en flot Pogba-aflevering. Og til sidst var det Daniel James, der lukkede, slukkede og bandt sløjfe på med et debutmål på Old Trafford.

4-0. Resultat snød en smule, men en flot start og vigtigt med en sejr over et af de hold, som det forventes, United skal konkurrere med.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.