Stor spilleglæde fremad banen sikrede United en flot sejr

United kunne sikre sig avancement i Europa League her til aften, og det gjorde de med en overbevisende sejr over Partizan Beograd. Den serbiske klub kunne ikke stoppe Solskjærs tropper, der spillede med stort overskud og en masse kreativitet.

I aftens opgør var det United, der tog teten fra start. Der skulle nemlig ikke gå meget mere end tre minutter, før ’De Røde Djævle’ fik bolden ind over målstregen – desværre på et korrekt dømt offsidemål af Martial.  Men vi var ikke færdige. Allerede et minut senere blev det så Partizan Beograds tur til at score et korrekt underkendt mål for offside, der kom efter en fejlaflevering fra Maguire, som endte i fødderne på en Partizan-angriber.

Meget mere blev det dog ikke til for modstanderholdet, og United kunne sætte sig i førersædet resten af første halvleg med den ene efter den anden chance.

Manden bag de fleste af de mange chancer var Rashford, der blandt andet efter flot opspil af Martial og Mata sparkede bolden i favnen på målmanden to meter fra målstregen.

Endnu en chance tilfaldt Rashford, da Wan-Bissaka, efter et flot løb ned af kanten, lagde bolden ind på bagerste stolpe, hvor Uniteds 10’er lå på lur. Heller ikke her lykkedes det Rashford at få bolden i kassen.

United fortsatte det dominerende spil og endelig skulle det give pote. Rashford finder lidt tilfældigt Greenwood i feltet med en aflevering, der skærer sig på tværs af Partizans forsvar. Roligt tager Greenwood bolden til sig og sparker den sikkert ind til 1-0.

’De Røde Djævle’ viste flot kombinationsspil og virkede inspireret i sit spil fremad banen. Det var forfriskende at se på. De kom da også tæt på en 2-0-scoring efter flot tiki-taka spil mellem Rashford og Martial, hvor sidstnævnte desværre måtte se sin afslutning stryge over mål.

Franskmanden skulle dog tage revanche, da han opsnappede en løs bold på kanten af feltet og elegant driblede forbi to modstandere for så til sidst at prikke bolden forbi målmanden på et tidspunkt, hvor ingen troede, han ville nå det. Flot mål af Martial.

I anden halvleg fortsatte Solskjærs drenge det overbevisende spil. En stor forskel var dog, at modsat første halvleg skulle Rashford vise sig noget skarpere. Allerede efter tre minutter kom englænderen på måltavlen, da han i feltet sparker bolden hårdt op i krogen på et flot opspil af Mata og Young.

Dermed blev kampen for alvor lukket, og United trak sig langsomt tilbage. På trods af den voksende passivitet fra Uniteds side, blev Partizan aldrig farlige.

United havde heller ikke mere at skyde med, og kampen endte 3-0 til hjemmeholdet.