– Stolt af mine spillere

Nigel Adkins var skuffet over at misse chancen for en omkamp mod Manchester United på Bramall Lane.

Det lignede en nulløsning og dermed en omkamp på Bramall Lane, men i dommerens tillægstid fik United scoret og sparket sig videre til 4.runde i FA Cuppen.

Gæsterne, der til daglig kæmper i midten af League One, havde ellers forsvaret sig godt kampen igennem og var tæt på at få succes og sikre sig en økonomisk attraktiv omkamp på hjemmebane.

Efter kampen var manager Nigel Adkins naturligvis også en skuffet mand, men omvendt var han også stolt over spillernes fornemme indsats på Old Trafford.

– Vi forsøgte os lidt i starten, hvorefter vi viste stort mandhjerte og kæmpede for sagen, indtil vi desværre blev fældet af et straffespark i overtiden. Dean Hammond ønskede at holde bolden fra nettet, men uheldigvis giver det dommeren chancen for at dømme straffespark, når du går ned i tacklinger i feltet.

– En omkamp havde været fantastisk, og det er en skam vi ikke lige kom i mål med indsatsen i dag. Spillerne kæmpede fantastisk mod en bedre modstander, og deres indsats gav fansene noget at juble over og være stolte af. Supporterne var bag spillerne, og vi står i den grad sammen i denne klub, sagde Nigel Adkins efter kampen.

United er altså videre i FA Cuppen, hvor der trækkes lod til 4.runde på mandag aften. United er bold nummer 19 i puljen.

 

Denne artikel kunne have været skrevet af dig – Bliv frivillig skribent på Danmarks største Manchester United site – Læs mere her

Supportertræf med Mads Timm den 7. februar

Forrige artikel

- Nemmere at forsvare sig end at angribe

Næste artikel

Særtilbud til kampen imod FC Midtjylland

ANNONCE