Status på Romelu Lukaku

Et af de helt store samtaleemner i United øjemed et døgn før transfervinduet i England lukker i, omhandler Romelu Lukaku. Bliver belgieren solgt, og får det nogle konsekvenser, at angriberen de seneste par dage har trænet med Anderlecht fremfor Manchester United?

Lukaku har været hovedperson til mange skriverier i løbet af sommerens transfervindue. I morgen klokken 18 engelsk tid vil dette muligvis være forbi, idet transfervinduet for de engelske klubber lukker i.

Vi skrev tidligere på ugen, at belgieren trænede med i sin gamle klub, Anderlecht. BBC Sport skriver i den forbindelse i dag, at Lukaku kan se frem til at modtage en stor bøde af United. Det skyldes, at Lukaku har trænet med Anderlecht i to dage – hvoraf kun den ene var en fridag for United-spillerne, hvorfor han missede en træning på Carrington uden at have fået lov.

Det mest centrale spørgsmål er i øjeblikket, om vi overhovedet får Lukaku at se i en United-trøje igen. Ifølge Sky Sports er angriberens agent, Frederico Pastorello, taget til England for at snakke med United om muligheden for en transfer.

I øjeblikket er en transfer til den italienske Serie A nemlig gået i stå for Lukaku. Juventus’ plan om at bytte Paulo Dybala for Lukaku er gået i vasken, hvorfor både Inter, AC Milan og Juventus fortsat kan løbe med den store angribers underskrift.

Ed Woodward og co. værdisætter ifølge Sky Sports Lukaku til 79 millioner pund, hvilket de også forventer at få for et eventuelt salg af belgieren. I sin tid blev Lukaku købt fra Everton for 75 millioner pund.  

En sidste vigtigt pointe er, at United fortsat vil kunne sælge til klubber, hvor transfervinduet stadig har åbent til trods for, at transfervinduet i England er lukket. I Italien lukker transfervinduet for eksempel først den 2. september.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Podcast: Uniteds konkurrenter - Chelsea

Næste artikel

Magure får trøjenummer 5

ANNONCE