Startopstilling mod Everton: Flere betydningsfulde spillere er tilbage

Manchester United møder i dag Everton i den sidste pre-season kamp, inden sæsonen for alvor går i gang næste lørdag, når Leeds gæster Old Trafford.

Startopstillingen til dagens kamp mod Everton er præget af, at mange af de spillere, som deltog ved sommerens EM, endelig er vendt tilbage til klubben. 

Jesse Lingard indgår ikke i dagens spillertrup, da han er gået i selvisolation efter at være testet positiv for Covid-19.

 

De startende 11:

(4-2-3-1)

De Gea

Wan-Bissaka – Lindelöf – Maguire – Shaw

Matic – Van de Beek

Daniel James – Bruno Fernandes – Martial

Greenwood

 

 

Bænken: Grant, Heaton, Dalot, Tuanzebe, Williams, Andreas, Fred, Garner, Mata, McTominay, Pogba

 

Spillerne kan se frem til at skulle spille foran cirka 55.000 tilskuere, efter at klubben tidligere har kunnet melde udsolgt til kampen.

 

Selvom vi kan glæde os over, at spillere som Bruno Fernandes, Maguire og Shaw starter inde i dagens kamp, kan vi håbe på, at vi også får Paul Pogba at se i løbet af kampen. Alle er spillere, der altså først er vendt tilbage til klubben i denne uge grundet sommerens slutrunde. Især Bruno Fernandes forventer svær modstand i dagens kamp:

 

“Som altid vil Everton være en hård modstander for os i dag, men det er lige præcis det, som vi har brug for, inden den nye sæson starter. Jeg håber, at I nyder kampen,” siger han til klubbens officielle hjemmeside.

 

Dommeren fløjter kampen i gang klokken 13:45. For at kunne følge med direkte kræver det adgang til klubbens officielle tv-kanal, MUTV.

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

Manchester United skifter navn i computerspil over rettighedsstrid

Næste artikel

Klubben bekræfter: Lingard er testet positiv for Covid-19

ANNONCE