Stærke United slog Chelsea

Manchester United leverede en stærk præstation mod Chelsea og hentede tre vigtige point i top fire-ræset med en 2-0-sejr over Premier Leagues førerhold.

Med sejre til både Manchester City og Liverpool var Manchester United presset til at vinde for at holde sig inde i kampen om en top fire-plads. Der ventede dog ikke United nogen let opgave, da førerholdet Chelsea kom på besøg.

Jose Mourinho havde tilsyneladende Europa League-returen med Anderlecht i tankerne, da han havde valgt at lade Zlatan Ibrahimovic sidde på bænken fra start. Chelsea var dog uden Thibaut Cortois og Marcos Alonso. Sidstnævnte blev skadet i opvarmningen.

United stillede op i en 3-5-2-formation, hvor Ander Herrera fik ansvaret for at mandsopdække Eden Hazard, og det virkede perfekt i første halvleg. Chelsea havde utroligt svært ved at skabe chancer, og United tog føringen tidligt i kampen.

Der var kun gået seks minutter, da Ander Herrera fik fat i bolden og sendte den i dybden til Marcus Rashford. Den unge angriber, der spillede på toppen i Zlatans fravær, lagde bolden forbi Asmir Begovic, og så var United foran.

Chelsea virkede frustrerede, hvilket i særlig grad kom til udtryk, når Diego Costa var involveret i dueller. Chelsea-angriberen fik et gult kort for en sen tackling på Paul Pogba og var i det hele taget meget, meget heldig med stadig at være på banen ved pausen.

United kontrollerede affæren uden at skabe de store chancer. Et par minutter før pausen var det dog lige ved at blive 2-0. En velspillende Rashford slog bolden ind i feltet, hvor Gary Cahill var lige ved at sende bolden i eget net. Englænderen kunne dog ånde lettet op, da bolden lige nøjagtig sneg sig over mål.

Efter pausen kom United ud med samme intensitet og kom på 2-0 efter få minutter af anden halvleg. Bolden landede hos Ander Herrera, der sparkede på mål. Afslutningen ramte Kurt Zouma, snød Begovic og røg i nettet til 2-0.

United fortsatte med at holde Chelsea fra chancer, og efter en time fik Rashford en god chance for at gøre det til 3-0. Angriberen fik plads til at afslutte, men sendte bolden i sidenettet fra kanten af feltet.

I den sidste halve time stillede United sig længere ned på banen, og Chelsea overtog initiativet. United forsvarede sig dog stærkt med stor koncentration og kørte 2-0 hjem.

Dermed hentede United en stor sejr i kampen om top fire, og Mourinho og co. fik revancheret de to nederlag til Chelsea tidligere på sæsonen.

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?