Spillerkarakterer: United i cruise control

Stort set alle spillede godt uden at komme ud af første gear, da Manchester United cruisede til en 6-0-sejr mod Tranmere.

5 – Den middelmådige indsats

6 – Den middelmådige indsats – Dog mere positiv end negativ

7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt

8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner

9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.

10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

Sergio Romero – 5

Argentineren havde meget lidt at lave.

Diogo Dalot – 7

Dalot var meget involveret i offensiven og fik scoret sit første United-mål, da han med et par gode træk og en skarp afslutning gjorde det til 2-0. Kom generelt godt med i offensiven.

Phil Jones – 6

United-forsvaret havde ikke rigtigt noget at lave og havde derfor overskud til at komme med frem. Det kunne Jones glæde sig over, da han scorede for første gang siden 2014.

Victor Lindelöf – 6

Lindelöf havde en meget stille dag på kontoret, men løste de få udfordringer, som han fik, fint.

Harry Maguire – 7 (Kampens spiller) (Udskiftet efter 64 minutter)

Tog ofte ansvar for at drive bolden frem og scorede et flot langskudsmål til 1-0. Får titlen som kampens spiller for at være bedste United-mand i første halvleg, hvor kampen reelt blev afgjort. I den halve time, hvor han så kampen fra bænken, var kampen alligevel slut.

Luke Shaw – 6

Shaw kom fint med frem i venstresiden, men blev meget sjældent testet af en ufarlig Tranmere-offensiv.

Nemanja Matic – 6 (Udskiftet efter 45 minutter)

Spillede en god første halvleg, hvor han havde let ved at dominere midtbanen. Blev skiftet ud i pausen

Andreas Pereira – 5

Pereira spillede en fin kamp, men formåede ikke at være ligeså målfarlig som holdkammeraterne i offensiven. Blev dog noteret for en assist, da han tog sig af hjørnesparket, som Jones headede i kassen.

Jesse Lingard – 6

Særligt i første halvleg var Lingard én af de farligste i United-offensiven. Scorede et fint mål, da han gjorde det til 3-0 fra kanten af feltet.

Mason Greenwood – 6

Fin præstation af Greenwood, der spillede hele kampen og kom på tavlen fra straffesparkspletten.

Anthony Martial – 6 (Udskiftet efter 45 minutter)

Martial var en konstant trussel i første halvleg og kom også på tavlen, da hans afrettede afslutning røg i mål. Blev udskiftet i pausen.

Indskiftere:

Fred – 5 (Indskiftet efter 45 minutter)

Kampen blev spillet i et lavt tempo i anden halvleg, og Fred blev derfor sjældent testet. Fin indsats, men intet specielt.

Tahith Chong – 6 (Indskiftet efter 45 minutter)

Chong kom ind ved pausen og var involveret i en del for United. Vandt straffesparket, der førte til det sjette mål, og havde et flot spark på overliggeren.

Brandon Williams – 5 (Indskiftet efter 64 minutter)

Havde ikke så meget tid til at sætte sit aftryk på kampen, der var gået markant ned i tempo, da han kom ind.