Spillerkarakterer: Sanchez og Lukaku greb chancen

Flere reserver havde fået chancen, da United mødte Reading i FA Cuppen, men det var langtfra alle, der beviste, at de fortjener at starte inde i næste kamp.

Sergio Romero – 7 (kampens spiller)
Argentineren spillede sin første kamp siden Derby-skuffelsen i Liga Cuppen, hvor han blev smidt fra banen. I dag gik det væsentligt bedre. Han var sikker i sine indgreb og lavede vel nærmest ingen fejl.

Diogo Dalot – 5 
Slog flere upræcise indlæg og fik ikke det helt store ud af sine 90 minutter på banen. Han faldt heller ikke igennem, men højrebackpositionen virker stadig som den plads, som der er flest spørgsmålstegn forbundet ved for Ole Gunnar.

Darmian – 6
Italieneren fik en kamp i midterforsvaret og gjorde det faktisk glimrende. Flere gange viste han prøver på sin evne til at spille bolden frem, og velvidende at han ikke har højden til at vinde mange luftdueller, spillede han en ret klog kamp.

Jones – 6
Med fjæset glidende langs græsset, som vi kender ham, spillede han en klassisk Phil Jones-kamp, hvor han det ene øjeblik lavede noget helt tåbeligt, hvorefter han i det næste lignede Paulo Maldini. Han kan være tilfreds.

Young – 6
Englænderen var med – både fremme og tilbage – men han spillede ikke en kamp, der berettiger, at Luke Shaw ikke starter inde i næste kamp igen. Havde et par gode dribleture i anden halvleg – blandt andet en, som burde have ført til et mål, hvis ellers Fellaini havde været lidt mere skarp.

McTominay – 5
Det nok mest udskældte Manchester United-talent siden Darren Fletchers spæde år leverede en stabil præstation på det jævne. Han arbejder hårdt for holdet og laver ingen graverende fejl. Omvendt er det heller ikke meget, han bringer.

Fred – 4 (skiftet ud efter 62 min)
Er stadig langt fra at ligne en midtbanespiller til 500 millioner. Det var hans sambabold, der førte til situationen, hvor United fik straffespark, og han havde en fin frispilning til Lukaku i første halvleg, men alt for ofte smider han bolden. Mod et svagt hold som Reading var der gode muligheder for Fred for at kunne vise Ole Gunnar Solskjær, at han skal have mere spilletid, men jeg synes ikke, han greb chancen. 

Pereira – 6
Det er bestemt ikke alting, der lykkes for tidligere Valencia-lejesvend, men han får point for at prøve. Han bringer en positiv, offensiv attitude, som Solskjær må synes om, men han laver også mange dumme boldtab.

Mata – 7 (skiftet ud efter 62 min) 
En stilsikker præstation af spanieren, der var med i flere fine kombinationer med de forreste spillere. Han kronede værket med en iskold straffesparksscoring.

Alexis – 7 (skiftet ud efter 64 min)
Chileneren byggede videre på sit fine indhop i Newcastle med en oplagt præstation. Han gav os flere prøver på sine kattepoteteknik og hurtige temposkifte, og han strålede allermest, da han med en genial aflevering lagde op til Lukakus mål. Ærgerligt for ham – og United  – at han måtte gå ud med en skade.

Lukaku – 7
Scorede for tredje kamp i stregen og har efterhånden gjort sig fortjent til at starte inde mod Spurs i næste Premier League-kamp. Jeg kunne godt have tænkt mig lidt mere fandenivoldskhed ved straffesparkssituationen, hvor han lod Mata sparke. Havde Nistelrooy nogensinde tilladt det? Men udover det var belgierens præstation opløftende.

INDSKIFTEDE SPILLERE

Chong – 5 (skiftet ind efter 62 min)
Fik et af dagens største bifald, da han blev skiftede ind til sin debut, men fejlede nærmest i alle sin aktioner. Det var skuffende – mest for talentet selv.

Fellaini – 5 (skiftet ind efter 62 min)
Må være skuffet over ikke at starte inde i sådan en kamp, men leverede en professionel indsats, da han kom ind.

Rashford – 6 (skiftet ind efter 64 min)
Kom på banen med god energi og ligner en mand, der strutter af selvtillid. Konstant udfordrende i sit spil, men skulle til gengæld have scoret et mål.

 

Forrige artikel

Solskjær ikke bekymret for Sanchez-skade

Næste artikel

Tahith Chong nød sin debut

ANNONCE