Spillerkarakterer: Sanchez med katastrofalt indhop

Første halvleg var egentlig godkendt for United, men det hele faldt sammen i anden halvleg og det bærer karaktererne præg af. Indskifterne Alexis og Mata bliver hårdest bedømt.

United var helt ude af kampen i anden halvleg og særligt Alexis Sanchez burde være blevet på bænken. Chileneren leverede en forfærdelig indsats og får den laveste karakter af Oldtrafford.dks skribent, Jonathan Damm Seldorf.

De Gea – 6

Han var måske lidt uopmærksom ved målet til 1-0 og på en god dag havde han måske gjort noget ved Mbappés afslutning til 2-0. Men det er svært for alvor at klandre de Gea for noget i dag. Han havde et par vigtige redninger og gjorde det generelt fint på trods af de to indkasserede mål.

Young (C) – 4

Young var rigtig stærkt spillende i første halvleg, men efter at han sendte Di Maria ud over skrænten med en hård skuldertackling i slutningen af første halvleg, var ha nikke i nærheden af Di Maria i resten af opgøret. Fik et gult kort og kunne meget vel være røget ud.

Lindelöf – 5

Viste autoritet i første halvleg og gjorde det generelt fint i opgøret, men måtte i enkelte situationer give fortabt mod Mbappés umenskelige fart.

Bailly – 5

Havde fået chancen fra start i stedet for Phil Jones og gjorde det udemærket. Kunne måske være kommet i vejen for Mbappés mål.

Shaw – 4

Meget anonym indsats fra Shaw, hvor han hverken bidrog med noget nævneværdigt defensivt eller offensivt.

Matic – 6

Måske en af Uniteds bedste her til aften men uden at komme i nærheden af at få styr på midtbanen i anden halvleg. Var dog sikker på bolden både i afleveringerne og sine løb med bold.

Herrera – 6

Startede ganske energisk ud og brød spillet flere gange i første havleg. Gled dog ud af kampen, som opgøret skred frem og var magtesløs over for Veratti på PSGs midtbane.

Pogba – 5

Ikke Pogbas bedste kamp. Nøjagtigt som resten af holdet, startede han ellers kampen fint ud og havde blandt andet en rigtig god aktion midtvejs i første halvelg, hvor han brød igennem på kanten af feltet. Tog dog ikke den dirigentstok, som han har gjort i de seneste kampe og trak sin karakter yderligere ned med et dumt unødvendigt rødt kort i kampens døende minutter, som ikke ligefrem hjælper holdet yderligere.

Lingard (ud 45) – 6

Indgik i mange fine kombinationer i første halvleg og Uniteds spil var langt bedre med ham på banen. Måtte lade sig udskifte i slutningen af første halvleg med en skade.

Martial (ud 45) – 5

Kom aldrig rigtigt i gang med sine livsfarlige driblinger, men havde dog enkelte gode aktioner i første halvleg og var i hvert fald bedre end Alexis. Måtte udgå med en skade i pausen.

Rashford (ud 82) – 5

Var egentlig rigtig god i første halvleg, hvor han blandt andet sendte en kvalificeret afslutning afsted i starten af opgøret, som gik til hjørne. Var bevægelig og energisk, men forsvandt helt ud af kampen i anden halvleg sammen med resten af holdet.

Indskiftere:

Sanchez (ind 45) – 1

Jeg har næsten lyst til at give Sanchez 0, fordi det var noget af det mest skuffende, jeg har set chileneren præstere og så på et tidspunkt, hvor der for alvor var mulighed for, at han kunne gribe chancen. Lykkedes stort set ikke med noget som helst og virkede både langsom og ugidelig.

Mata (ind 45) – 3

Mata ligner mere og mere en mand, som ikke længere har niveauet til at spille med i United. Havde det svært, da han kom ind i dag, men led selvfølgelig også under, at United næsten ikke havde bolden i anden halvleg.