Spillerkarakterer: Rashford topper – mange spillere skuffer

Det er ikke mange spillere, der kravler op over en middelkarakter efter dagens præstationer.

Vi giver efter hver kamp United-spillerne karakterer for deres præstationer, og i dag er ingen undtagelse.

David de Gea – 4
Kunne ikke gøre noget på de to mål, men i anden halvleg kunne Redmond med lidt skarphed have sparket bolden i mål udenom en mur, som spanieren havde sat helt skævt op.

Ashley Young – 3
Kommer igen til rigtig mange indlæg fra sin højre wingback, men der er stadigvæk flere rigtig dårlige,end der er gode. Til sidst har venstrebacken to gode muligheder fra en dødbold, men den ene røg i handskerne på målmanden og den anden røg ikke forbi forreste forsvarsspiller.

Phil Jones – 5
Lavede et par af de løb frem i banen med bolden, som en medskribent forleden kaldte for ‘eventyrlystne’, og det viser lidt initiativ, hvilket er en mangelvare på det her United-hold. Led under ikke at have spillet mange kampe sammen med dagens makker Nemanja Matic tidligere.

Nemanja Matic – 3
Usain Bolt eller Paolo Maldini bliver serberen aldrig, men i mangel på bedre spillede den tidligre Chelsea-spiller i dag i ved siden af Jones. Souhtampton forsøgte flere gange at udnytte den manglende fart hos Matic, ved at lade Redmond løbe rundt oom ham.

Luke Shaw – 5
Løber rigtig mange meter op og ned af den venstreside, men var ikke så afgørende på den sidste halvdel som tidligere i sæsonen.

Marouane Fellaini – 4
Det blev aldrig en kamp, hvor belgierens styrker kom til sin ret. Til det fungerede Uniteds spil simpelthen for ringe, og han endte med at løbe lidt rundt uden for alvor at byde ind med det ene eller andet. 

Scott McTominay – 3
Den unge midtbanespiller fik heller ikke sat et aftryk på kampen, og set efterfølgende er det meget svært at se, hvad det var, McTominay egentlig skulle i dagens kamp. Det kan undre, at Andreas Pereira end ikke var på bænke

Paul Pogba – 2
Det er simpelthen for dårligt, at en af verdens dyreste fodboldspillere kan se så ugidelig ud. Løber han nogensinde tilbage, efter han, for gud ved hvilken gang, smider bolden væk? Og det kommer faktisk fra en skribent, der generelt er rigtig stor fan af franskmandens kvaliteter.

Ander Herrera – 4
Scorer det udlignende mål men ellers er det ikke meget, spanieren viste i dagens kamp. Løber som altid solen sort, men på bolden bød den tidligere Bilbao-spiller ikke ind med meget.

Marcus Rashford – 6 (kampens spiller)
Er med to assist afgørende for, at United før pausen kommer tilbage i kampen. Efter pausen faldt den unge angriber sammen med holdet.

Romelu Lukaku – 4
Scorer et mål, og er med i andre angreb også. Men både skarphed og selvtillid er stadig en by i Rusland, hvor belgieren spillede VM i sommer. Glider et par gange i bolden, og det er brænde på det bål, der tænder op under Lukaku-kritikken fra United.

Uden for bedømmelse: 
Diogo Dalot
Jesse Lingard
Anthony Martial

 

ÅRETS STORE FEST FOR UNITED-FANS: PETE BOYLE PÅ DEN GLADE GRIS 1. DECEMBER

Køb billet her – Kun 100 kr – Inklusiv fri fadøl og jubilæumsmagasin

Forrige artikel

Lukaku scorede i ny United-skuffelse

Næste artikel

- Det var et fair resultat

ANNONCE