Spillerkarakterer: Rashford bedst i hårdt kæmpet udesejr

Læsetid
2 minutes
Læst indtil videre

Spillerkarakterer: Rashford bedst i hårdt kæmpet udesejr

02 januar, 2019 - 23:42
Manchester United slog Newcastle 2-0 i årets første kamp, og har nu blot seks points op til top fire. Læs spillerkaraktererne for kampen herunder.

David de Gea - 7

Spanieren havde ikke det store at lave, men var sikker, da der var brug for ham. Fik sit første clean sheet under Solskjær.

Antonio Valencia - 4

Ikke en ideel comeback-kamp for anføreren. Så ikke 100% klar ud og fik ikke deltaget i det offensive spil, som vi ellers er vant til at se. Fik også defensivt problemer med Atsu, som var Newcastles farligste mand.

Phil Jones - 6

Meget symptomatisk for Phil Jones’ spillestil, lavede han i første halvleg en kæmpe brøler, og var ved at sende Rondon alene med De Gea, men fik reddet sig selv med en fænomenal glidende tackling. Udover det holdt han Rondon væk fra chancer og spillede en udmærket kamp.

Victor Lindelöf - 8

Sidste års vinder af Guldbollen var utrolig sikker i stort set alle indgreb, så utroligt rutineret ud og ligner en naturlig leder på trods af sin unge alder. Havde ingen problemer med Rondons styrke og var tilmed stærk med bolden.

Luke Shaw - 5

Leverede nærmest intet i det fremadrettede spil, men tillod dog ingen chancer til sin direkte modstander, Ayoze Perez. Gennemsnitlig aften på kontoret.

Nemanja Matic - 6

I en kamp, hvor Newcastle ikke havde bolden meget, fik han ikke brugt sin oprydderrolle til meget. Men han spillede en fin kamp, og gjorde, hvad der kunne forventes af ham.

Ander Herrera - 8

Fremragende arbejdsindsats af Herrera, der i form af sit presspil gjorde Newcastle usikre på bolden. Var derudover selv glimrende, når han modtog bolden. Ser mere og mere tilpas ud i rollen som 8'er i Solskjærs system.

Paul Pogba - 6

Newcastles fans råbte “Sh*t Mo Diame” ad ham. Så dårlig mener jeg dog ikke, han var. Han virker til at trives i sin mere definerede 10’er-rolle, men det fungerede desværre ikke lige så godt for decembers bedste PL-spiller i dag, som det har gjort i de tidligere kampe.

Juan Mata - 5

En kamp, som den i aften, havde egentlig været ideel for spanieren. Men det fungerede aldrig rigtigt for Mata at komme ind i kampen, og Lingard eller Alexis havde muligvis været en bedre løsning fra start.

Anthony Martial - 7

Bedste United-mand i kampens indledning. Her foregik alt i Uniteds venstreside, men franskmanden blev dog mere og mere usynlig, som kampen skred frem og blev byttet med Alexis Sanchez efter en time. Viste dog fine prøver på sin fænominale driblinger og drive med bolden.

Marcus Rashford - 8 (Kampens spiller)

Fem mål og fem assist i de seneste ni kampe. Det har resulteret i en selvtillid, der næsten minder en om de dage, hvor en vis ung kantspiller fra Madeira fik sit gennembrud. Rashford var glimrende med bolden, når han fik plads, men blev den lille i duellerne med Lascelles og Schär. Scorede det forløsende 2-0 mål med en koldblodig afslutning, som fik ro på kampen.

'63: Romelu Lukaku - 7

Kommer ind efter en time, og scorer et af de hurtigste indskiftermål, Premier League nogensinde har set. Dermed to mål i to kampe for belgieren - begge gange som indskifter. Kan være, han har lært nogle fif af chefen, der selv havde et “super sub”-gen af en anden verden.

'63: Alexis Sanchez - 6

Leverer et usynligt indhop indtil han på fineste vis spiller Rashford fri ved 2-0-målet og bliver noteret for en assist i sit comeback.

'87: Jesse Lingard - UB