Spillerkarakterer: Pogba i hopla

Paul Pogba var Manchester Uniteds bedste mand i en sprudlende offensiv, der nedsablede Cardiff med 5-1.

Lørdag var Ole Gunnar Solskjær for første gang på sidelinjen som Manchester United-manager, og det blev en sand fornøjelse for os United-fans. Hele offensiven leverede, og særligt Paul Pogba var i spillehumør.

David de Gea – 6

Spanieren havde ikke meget at lave udover at pille Cardiffs reducering ud af nettet. Leverde dog en flot redning i anden halvleg i en god Cardiff-periode.

Ashley Young – 6

Højrebacken kom fint med frem og var en del af en United-offensiv, der fungerede godt. Var ude af position et par gange, men kom fint ud af sine dueller.

Phil Jones – 6

Jones løste sine defensive aktioner fint i en kamp, hvor Cardiff ikke truede særligt meget offensivt. Solid indsats af englænderen.

Victor Lindelöf – 7

Lindelöf var både stærk med og uden bolden mod Cardiff. Svenskeren var aggressiv og sikker i sine dueller og førte bolden flot frem et par gange. Kunne også sagtens have haft en assist, hvis Rashford havde scoret på svenskerens fine oplæg i anden halvleg.

Luke Shaw – 6

Ligesom Young var Shaw sjældent udfordret af Cardiffs offensiv, men kom fint med frem i venstresiden.

Ander Herrera – 7

Herrera fordelte spillet fint og var med i mange af Uniteds angreb. Han kom også på tavlen, da hans afrettede langskud sejlede i nettet til 2-0.

Nemanja Matic – 6 (Udskiftet efter 87 minutter)

Matic var ikke særligt iøjnefaldende, men spillede en solid kamp defensivt og fordelte spillet fint, når United forsøgte at spille sig igennem Cardiff.

Paul Pogba – 8 (Kampens spiller)

Pogba var tilbage i startopstillingen og virkede ærligt talt lettet over den frihed, som Solskjær tilsyneladende har valgt at give ham. Franskmanden var den centrale spiller i størstedelen af Uniteds angreb og var i hopla. Han leverede også to assists, vandt frisparket, der førte til 1-0-målet, og var involveret i 3-1-målet lige før pausen.

Jesse Lingard – 8

Lingard var involveret i de fleste af Uniteds angreb og fik scoret to af Uniteds mål. Det første var et straffespark, som han selv vandt, og det sidste var en kølig afslutning efter et godt dybdeløb. Han lagde også op til det flotte 3-1-mål.

Marcus Rashford – 7 (Udskiftet efter 79 minutter)

Satte United i gang efter tre minutter med et flot frisparksmål og kunne nemt have scoret flere, hvis han havde været en smule skarpere.

Anthony Martial – 8 (Udskiftet efter 87 minutter)

Martial udfordrede igen og igen i venstresiden, og Cardiff-forsvaret havde mere end almindeligt svært ved at stoppe ham. Satte også sidste fod på et fremragende holdmål, da United gjorde det til 3-1 lige før pausen.