Spillerkarakterer: Pogba er bedst med to mål i en tam kamp af United

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Spillerkarakterer: Pogba er bedst med to mål i en tam kamp af United

13 april, 2019 - 20:52
Det var et dårligt spillende United-hold, der tog imod West Ham. De røde djævle var aldrig i kontrol, og London-klubben har grund til at være skuffet over, at de ikke fik mere ud af kampen. De havde fortjent mere.

Paul Pogba ©Getty

David De Gea – 6

Delvist skyld i West Hams mål med sit dårlige udkast, men leverer en verdensklasse-redning, der holder United inde i kampen.

Diogo Dalot - 6

Udemærket kamp af Dalot, der efterhånden spiller sig mere og mere ind i start-11'eren. Han giver United nogle ekstra offensive kræfter, og det er godt at se. 

Chris Smalling – 5

Har meget at lave i dag og viser stor vilje, men West Ham får generelt for meget plads på den sidste tredjedel af banen. Brænder en fin chance fra et hjørnespark i slutningen af første halvleg, hvor han skal have mere ud af sit hovedstød.

Phil Jones – 6

Ligesom Smalling har Jones en masse at lave i dag. United giver alt for meget plads til West Ham, men englænderen kæmper bravt og går som altid 100% ind i alt, hvad han foretager sig.

Marcos Rojo – 4

Argentineren har en god aktion op til Uniteds første mål, men sover fuldstændig på West Hams mål til 1-1, hvor Anderson får lov til at løbe i ryggen på ham.

Fred – 6

Det er en forvandlede Fred, vi ser for tiden. Brasilianeren er meget skarpere i sin boldomgang og udviser et stort løbepensum. Men der er stadig plads til forbedringer.

Paul Pogba – 7 (kampens spiller)

Franskmanden scorer Uniteds to mål og er derfor kampens spiller. Når det er sagt, laver han uprovokerede fejl og virker sløset i perioder.

Juan Mata – 4

Spanieren er som altid smart i sin positionering, og det resulterede blandt andet i, at han får tilkæmpet et straffespark til United. Men det er generelt ikke meget, han får vist og bliver skiftet ud i 55. minut til fordel for Rashford efter West Hams udligning.

Jesse Lingard – 4

Englænderen er energisk som altid og finder frem til gode positioner mellem kæderne, men han kommer ikke frem til det store og udgør aldrig for alvor en trussel.  

Romelu Lukaku – 4

Igen en kamp af belgieren, hvor han ikke kommer frem til det store. Han arbejder godt for sine holdkammerater, men vi mangler at se hans målfarlighed.

Anthony Martial – 5

Har store andele i begge scoringer, men virker generelt sløset og gør ikke meget væsen af sig. Vi skal se mere fra franskmanden.

Marcus Rashford – 6

Kommer frem til chancer med det samme, efter han bliver skiftet ind. Englænderen viser god vilje og gav noget ekstra til et noget tamt United-hold.  

Andreas Pereira – UB

Mason Greenwood – UB

 

Køb trøjen her