Spillerkarakterer: Pogba bedste mand

Med 2 mål og 1 assist var Paul Pogba strærkt medvirkende til, at United vandt 3-0 over Young Boys. Læs hans og de andre spilleres karakter her.

Pogba var klart Uniteds bedste mand i sæsonens første Champions League-kamp. Også Martial og debuttanten Dalot leverede stærke præstationer.

David de Gea – 7

Var årvågen og skarp, da der var brug for det – særligt i første halvleg. Havde en enkelt tvivlsom aktion, hvor han kom dårligt ud til et hjørnespark, men ellers en fejlfri præstation fra den altid dygtige spanier.

Diogo Dalot – 8

Stærk debut af den unge portugiser. Særligt hans første halvleg var fremragende. Han virkede boldsikker, hurtig, stærk og taktisk disciplineret. Så skidt ud i en enkelt situation, hvor han blev tørret i første halvelg, men ellers var der ikke en finger at sætte på hans præstation. Han går utvivlsomt en rigtig spændende fremtid i møde og Valencia, skal til at se sig over skulderen, hvis han ikke skal miste sin plads på højreback.

Chris Smalling – 6

Var solid og stærk i Uniteds midterforsvar, hvor han havde flere vigtige tacklinger og clearinger. Ligner lederen i konstellationen med Lindelöf.

Victor Lindelöf – 6

Svenskeren leverede en fin indsats, og lavede ikke rigtigt nogen fejl. Var ikke helt lige så fremtrædende som sin makker, Smalling, men de så ud til at komplimentere hinanden fint.

Luke Shaw – 7

Solid præsation af Shaw, som primært var defensivt orienteret i kampen. Havde dog enkelte offensive aktioner og her var han til gengæld skarp. Havde et indlæg til Rashfords skud på stolpen og fremtvang også straffesparket.

Nemanja Matic – 7

Endnu en solid præstation af den store serber. Havde flest afleveringer af alle i løbet af kampen, og derfor er det yderst imponerende, at han stadig holder en afleveringsprocent på 89,6. Var ikke specielt synlig, men han skabte den nødvendige balance, som blandt andet gav Pogba plads.

Fred – 5

Usikker præstation af brasilianeren, som ellers kom fint fra start med flere gode afleveringer. Blev dog for ukoncentreret som kampen skred frem og smed for mange bolde væk. Så heller ikke ud til at være helt afklaret omkring, hvad hans rolle er i en midtbanekonstellation sammen med Pogba og Matic.

Paul Pogba – 9 (Kampens spiller)

En af de bedste præstationer i lang tid fra Pogba. Han indledte egentlig første halvleg, som han plejer, med en god blanding af glimrende aktioner og unødige boldtab. Men som kampen skred frem, var det Pogba, som trådte i karakter og tog ansvar, da United havde brug for det. Scorer et fremragende mål på et rigtigt vigtigt tidspunkt og derfra var han glimrende, indtil han blev skiftet ud med et kvarter igen. 2 mål og en assist taler sit klare sprog. Banens klart bedste.

Anthony Martial – 8

Var fuldstændig anonym i første halvleg, men var til gengæld Uniteds måske bedste mand i anden halvleg. Martial spillede sig varm og blev bedre og bedre som kampen skred frem. Rigtig god præstation med tanke på, at han sidst startede en kamp for en måned siden i 3-2 nederlaget til Brighton. Scorer målet til 3-0 og har flere gode aktioner derudover.

Marcus Rashford – 3

Det var bare slet ikke Marcus Rashfords kamp her til aften. Man kan egentlig ikke klantre indstillingen fra den unge englænder. Han prøver ihærdigt at spille sig ind i kampen, men det er ikke meget, som lykkes for Rashford i de 68 minutter, som han spiller, inden han bliver skiftet ud til fordel for Mata. Stolpeskuddet i første halvleg er vel eneste egentligt vellykkede aktion i løbet af kampen.

Romelu Lukaku – 5

Meget anonym indsats fra Uniteds topscorer. Slås dog som altid og trækker noget opmærksomhed til sig, som kommer andre af spillerne til gode, men det var ikke meget, han selv var i boldbesiddelse i løbet af kampen.

Marouane Fellaini (ind 68) – 6

Stabiliserer midtbanen yderligere, da han kommer ind og leverer en ekstra gardering foran forsvaret. Fin indsats som indskifter.

Juan Mata (ind 68) – 5

Ledte lidt efter sit spil og havde svært ved for alvor at indgå, som han plejer i Uniteds offensiv. Virker noget fra kampformen.

Andreas Pereira (ind 74) – 6

Kampen var mere eller mindre afgjort på det tidspunkt, han kommer ind. Han virker dog frisk og energisk og falder meget naturligt ind på midtbanen.