Spillerkarakterer: Pogba bedst i nem sejr

Paul Pogba får titlen som kampens spiller i 3-0-sejren over Aston Villa, hvor United knap nok kom ud af første gear og cruisede til tre point.

8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner

9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.

10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

David de Gea – 5

Spanieren havde stort set intet at lave.

Aaron Wan-Bissaka – 5 (ud 66)

Højrebacken gjorde, hvad der kunne forventes af ham defensivt i en kamp, hvor han sjældent blev testet. Var dog uskarp offensivt og missede en kæmpe mulighed for at komme på tavlen i anden halvleg.

Victor Lindelöf – 5

Aston Villa bød ind med meget lidt offensivt, og det kan derfor ikke blive til mere end en middelmådig karakter for svenskeren.

Harry Maguire – 5

Ligesom Lindelöf havde Maguire en stille dag på kontoret.

Luke Shaw – 6

Shaw var solid defensivt og kom meget ofte med frem i venstresiden. God kamp af Shaw, der dog godt kan være skuffet over, at han fik lavet et oplæg efter at være kommet i mange farlige positioner.

Nemanja Matic – 5 (ud 66)

I første halvleg var Matic meget involveret i spillet og fik flere gange brudt Villas angreb. Han begik dog en del frispark og var knap så overbevisende, som han har været på det seneste.

Paul Pogba – 7 (Kampens spiller)

Pogba har været god, siden turneringen blev genoptaget, og i aften var ingen undtagelse. Var en central del af mange United-angreb og scorede et flot mål, da han gjorde det til 3-0.

Bruno Fernandes – 6 (Ud 71)

Ikke én af Brunos mest iøjnefaldende kampe, men alligevel var portugiseren afgørende. Han ”vandt” og scorede på det straffespark, der gav United kontrol over kampen, og lagde op til 3-0-målet. Hvis et mål og et oplæg er, hvad man kan forvente af ham, når han ikke spiller op til sit bedste, skal vi vist være meget tilfredse.

Mason Greenwood – 7 (Ud 79)

Endnu en kamp, hvor kæmpetalentet Greenwood fik vist, hvad han kan. Han var den farligste mand i fronttrioen og scorede et flot, flot mål, der mere eller mindre lukkede kampen før pausen.

Marcus Rashford – 5

Rashford prøvede meget offensivt og var ofte involveret i Uniteds angreb. Mangler dog tilsyneladende stadig lidt skarphed og lykkedes ikke med så meget.

Anthony Martial – 5 (Ud 79)

Kom til en håndfuld gode muligheder, men måtte gå fra banen uden at have scoret. Han var dog utroligt uheldig med ikke at komme på tavlen, da et af hans forsøg tog både overliggeren og stolpen uden at gå i nettet.

Indskiftere:

Kampen var så godt som død, da United begyndte at skifte ud, og derfor er der ikke den store grund til at give karakterer til de fem indskiftere, der ikke fik nævneværdig indflydelse på kampen.