Spillerkarakterer: Pereira eneste lyspunkt i kedelig United-præstation

United lignede et hold uden en plan i aftenens kamp mod Liverpool. Det afspejler sig også i karaktererne.

OldTrafford.dk bedømmer efter hver kamp spillerne på en skala fra 1 til 10. Og lad det være sagt med det samme: Lad være med at læse videre, hvis du vil se positive nyheder.

Lee Grant – 7
Som i de andre kampe på årets preseason-tur stod Lee Grant pålideligt i første halvleg og tog, hvad der kom fra Salah og Mane.

Axel Tuanzebe – 3
Viste i glimt sin styrke og fart, men var overordnet set for udisciplineret.

Eric Bailly – 4
Stod en fin første halvleg på trods af en tidlig fejl mod Salah, men hæftigt involveret i Daniel Sturridges mål til 2-1.

Timothy Fosu-Mensah – 6
Bedste mand i forsvarskæden i dag. Viste, hvorfor han bør have en fremtid på holdet med en dejlig ro på bolden. Holdt hovedet koldt, når det gjaldt.

Demetri Mitchell – 4
Havde problemer med Liverpools kantspillere og begik et kluntet straffespark på Salah i første halvleg. Fik dog tilkæmpet sig frisparket, som Andreas Pereira omsatte.

Scott McTominay – 3
Overmatchet på midtbanen, hvor han sjældent fandt de rette løsninger.

Andreas Pereira – 7 (Kampens United-spiller)
En af de eneste spillere, som viste noget reelt initiativ. Var en trussel, når han fik bolden, og turde true på Liverpools banehalvdel. Krydrede præstationen med et flot frisparksmål.

Ander Herrera – 4
Valgt som dagens kaptajn, og startede fint ud – men som kampen skred frem manglede han ideer. Begik straffesparket i anden halvleg.

Juan Mata – 5
Viste ærgerrighed i kampens indledning, hvor han fik to mål korrekt dømt for offside, men gled som resten af holdet ud, som kampen skred frem.