Spillerkarakterer: Michael Carrick sluttede på toppen

Den 36-årige midtbanespiller markerede sig med en flot præstation mod Watford, hvor han skabte United eneste mål med en perfekt dybdeaflevering.

OldTrafford.dk bedømmer Manchester United-spillerne efter hver kamp. Karakterne gives mellem 0-10, hvor 5 er den middelmådige præstation, og 10 er den helt sublime.

Sergio Romero – 8
Havde sæbe på handskerne efter fire minutter, men var fejlfri i resten af kampen. Flot redning efter i de døende minutter af første halvleg, hvor han tog en header fra Richarlison fra nært hold.

Matteo Darmian – 5
Var i flere situationer alt for let at overløbe og bidrog ikke med noget offensivt. Han så rusten ud og gav hjørnespark på ufarlige situationer.

Eric Bailly – 7
Var fremragende i ”de røde djævles” bagerste række, hvor han spiller med mere autoritet og styrke, end nogle af holdets andre centrale forsvarsspillere. Lavede et par småfejl til sidst, men bør alligevel starte i FA Cup-finalen.

Marcos Rojo – 4
I startopstillingen for blot ottende gang i ligaen i sæsonen, og kvitterede med et gult kort efter otte minutter (sit sjette i sæsonen). Virkede ikke specielt sikker i sine indgreb resten af kampen og lavede en kæmpe fejlaflevering i anden halvleg, som heldigvis ikke kostede, fordi en Watford-spiller var offside. Han skal være glad for, at han havde Bailly ved sin side, selvom han også reddede sin makker 10 minutter før tid med en glidende tackling.

Daley Blind – 5
Ligesom Darmian på højrebacken, var Blinds præstaion under middel. Han gjorde ikke noget synderligt væsen ud af sig – hverken defensivt eller offensivt. Blev skiftet ud efter 75 minutter.

Michael Carrick – 8 (Man of the Match)
Hans guddommelige dybdeaflevering til Juan Mata i første halvleg fik en til at tænke ”hard to believe it’s not Scholes”. Og gennem hele kampen var han et godt anker på midtbanen med flere skarpe afleveringer fremad i banen. Han sluttede på toppen og fik fortjente stående ovationer, da han blev skiftet ud kort før tid.

Scott McTominay – 6
Var bundsolid, men mangler stadig en ting i sit spil, som Carrick kan; fremadrettede pasninger. Det aspekt er skotten nødt til at forbedre, hvis han skal blive den fremtidige afløser for Uniteds nummer 16.

Juan Mata – 7
Løber på en anden måde end de andre offensivspilere, og det klæder Uniteds offensiv. Foruden afleveringen fra Carrick var det hans løb, der skabte 1-0-målet, hvor han også brillerede i situationen med en topklasse førstegangsberøring.

Alexis Sanchez – 6
Udstrålede som altid god energi og arbejdsvilje, men havde svært ved at finde sin vej igennem Watford-forsvaret. Kampen var desværre symptomatisk for mange af chilenerens præstationer i første halvsæson på Old Trafford.

Ashley Young – 5
Var ikke involveret i særlig meget offensivt og blev skiftet ud efter en lille time på grund af et gult kort.

Marcus Rashford – 7
Gode løb og farlig bold til Alexis Sanchez efter en halv time. Gjorde, hvad han skulle ved 1-0-målet og kan alt i alt være tilfreds med sin indsats, der var meget livlig og energisk.