Spillerkarakterer: McTominay var bedste mand i Oslo

United-spillerne leverede fine præstationer på trods af de manglende mål. Her er Oldtrafford.dks karakterer for kampen mod Kristiansund.

David de Gea – 6
Var anfører i dagens kamp. Han blev aldrig udfordret og tøjet behøver næppe at blive vasket ved mere end 30 grader.

Aaron Wan-Bissaka – 7
Den nye back har været en åbenbaring gennem hele denne pre-season. Han kommer med enormt mange gode, offensive løb, men han er altid tilbage og samle op, når det kræves. 

Phil Jones – 6
Viste god form, men heller ikke han blev testet alt for meget. Havde overskud til at prøve sig af med et saksespark i starten af kampen uden det store held, men pluspoint for forsøget.

Victor Lindelöf – 7
Lindelöf var kontrolleret og blev aldrig presset. Førte bolden fint frem ad banen og var på den måde med til at starte flere af de gode aktioner kampen igennem.

Luke Shaw – 7
På grund af modstanderens manglende angreb var det på den offensive del af banen, Shaw viste sig frem, og det gjorde han godt med mange gode indlæg.

Scott McTominay – 8 (Kampens spiller)
McSauce var fremragende i den time, han fik på banen. Han var med i mange af de offensive aktioner og endda med gode afslutninger fra egen skøjte. Hvis han fortsætte sådan, bliver han en vigtig spiller i den kommende sæson.

Nemanja Matic – 4
Virker langsom og sløser for meget med bolden. Hvis der ikke bliver plads til dem begge, må McTominay klart stå foran serberen i øjeblikket.

Daniel James – 5
Ikke en lige så god præstation fra lynet på kanten, som vi har set prøver på over den seneste måned. Det kan have noget at gøre med, at Kristiansund stod meget dybt.

Jesse Lingard – 5
Arbejdede hårdt og havde enkelte rigtig gode glimt. Men generelt mistede han bolden lidt for let, selv om det var under svære vilkår mod rigtig mange forsvarere. 

Marcus Rashford – 7
Var hele tiden farlig fra sin plads på fløjen Benyttede sig af at kunne skære ind og afslutte, ligesom han havde et frisparksforsøg, der var tæt på. Fin præstation, der havde været rigtig god, hvis der var faldet et mål.

Anthony Martial – 5
Franskmanden var ikke helt I det spillehumør, vi nogle gange ser ham i, og som vi ønsker at se ham i. Forsvandt lidt ud af kampen og blev sjældent rigtig farlig.

Sergio Romero (ind 60) – 6
Ligesom sin målmandskollega var der ikke meget at lave for Romero tirsdag aften.

Diogo Dalot (ind 60) – 7
Portugiseren kom ind med god energi og gåpåmod, og han viste også hurtige fodskift og fin teknik frem generelt. 

Axel Tuanzebe (ind 60) – 6
Det siger sig selv, at det centrale forsvar ikke havde meget at lave i slutningen af kampen, hvorfor det er svært at svinge sig højt på karakterskalaen. Tuanzebe spillede sikkert og med god fart.

Marcos Rojo (ind 60) – 5
Man så ikke meget til Rojo, da han kom ind i den sidste halve time.

Ashley Young (ind 60) – 6
Deltog fint i det offensive spil, som han bør. Der var ingen usikkerheder eller lignende.

Fred (ind 60) – 5
Fred ser ikke helt ud til at være klar til Premier League på nuværende tidspunkt. Det er godt, at der er små to uger endnu.

Paul Pogba (ind 60) – 7
Gjorde en synlig forskel, da det spidsede til mod slutningen. Havde flere nærgående forsøg og lagde også afleveringen, der gav et straffespark til allersidst.

Andreas Pereira (ind 60) – 5
Fik ikke nogen betydningsfuld rolle, og han var også blevet skubbet ud på højrekanten, som ikke er favoritpladsen.

Juan Mata (ind 60) – 7
Lavede en god aktion, da han løb dybt og vandt et straffespark, som han selv udnyttede og blev matchvinder på.

Tahith Chong (ind 60) – 8
Var ligesom Marcus Rashford til stor gene for modstanderen på den ydre position. Kom med masser af fart og idéer. Rigtig god præstation.

Mason Greenwood (ind 60) – 7
Stortalentet viste endnu engang prøver på sin kunnen, da han udfordrede forsvarsspillerne igen og igen. Var tæt på mål en enkelt gang.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

United slog Kristiansund i sidste øjeblik: Brændte chancer på stribe

Næste artikel

Bailly er ude i mindst fire måneder

ANNONCE