Spillerkarakterer: McTominay stråler mod Barcelona

To midtbanespillere skilte sig ud i aftenens kamp mod FC Barcelona.

På OldTrafford.dk giver vi efter hver kamp spillerne karakterer, og i dag er ingen undtagelse.

David de Gea – 6
Spanieren kunne ikke gøre noget på gæsternes mål, og han skulle hive en stor redning op midtvejs i første halvleg. Ellers havde han ikke meget at lave.

Ashley Young – 3
Det forpligter at have anførbindet om højre arm, og så skal man være en af dem, der tager de rigtige beslutninger og laver færrest fejl. Ingen af delene gør sig gældende for Ashley Young i dag, der leverede en ringe præstation.

Victor Lindelöf – 4
Ser ved en enkelt lejlighed skidt ud, da han er ved at sende en Barcelona-spiller afsted alene mod mål. Sammen med resten af United-forsvaret så han ikke for godt ud på Barcelonas mål.

Chris Smalling – 4
Vinder mange af sine dueller men smider en god håndfuld afleveringer væk.

Diogo Dalot – 6
Spillede en noget uvant position, men han voksede flot med opgaven, og han endte med at have meget godt styr på venstresiden.

Luke Shaw – 5
Uheldig med at få et selvmål i sit navn, men gør ellers ikke meget forkert. Er dog heller ikke synlig offensivt.

Scott McTominay – 8(kampens spiller)
En flot, flot kamp af skotten. Arbejder meget, vinder bolde og gør ikke tingene sværere på bolden end nødvendigt. Stærkt!

Fred – 7
Også en rigtig god kamp af brasilianeren, der laver mange fine ting. Erkendt, han laver også fejl, som Fred nu engang gør, men han blev ved at prøve og holde gang i spillet for United.

Paul Pogba – 4
Franskmanden fortsatte desværre den dårlige form. Han tog ikke dirigentstokken og fik ikke rigtigt sat nogle angreb op. Skuffende.

Romelu Lukaku – 4
Arbejder meget godt, men han får ikke sendt et skud afsted på mål inden sin udskiftning. Befinder sig lidt for ofte for bredt i banen.

Marcus Rashford – 3
Der var ikke meget, der lykkes for angriberen, der stadig virker tynget af sin ankelskade. Sparker en fin mulighed samt et frispark langt forbi mål.

Anthony Martial – 4
Kommer ind og viser et fint initiativ, laver et par flickons, men der er ikke rigtigt noget af det, der lykkes.

Jesse Lingard – UB
Andreas Pereira – UB

Forrige artikel

Tidligt mål sikrede Barcelona sejren på Old Trafford

Næste artikel

Smalling: Vi tilintetgjorde deres angreb

ANNONCE